Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus swei,neni lepsi na tak malej prostor udelat v-scrog?na tu 70ku mi to prijde jako ideal,kdysi davno za stenecich let sem to jel,prumer sita byl asi 30 cm takze celkove sem protreboval o kousek vic mista nez mas ty ale mozna by to slo i do toho tvyho microboxu,mival sem tri nebo 4 kytky a vynos byl kolem 35-40g...
Jestli jsem se nepřehlédl, tak nepoužíváš EC metr. Stačí ti jakýkoliv obyčejný, já mám za pár stokorun. Měření EC, tj vodivosti, je snadná záležitost, proto lze mít (aspoň podle mě) levný čínský kus. Pokud se ti nikdy nestane, že kytky spálíš, tak je to asi jedno a nepotřebuješ ho, když nejedeš hydro. U PH metru už to tak snadné není, bez časté kalibrace, kvalitní sondy, je zase problém. Navíc životnost je na prd. Když si koupíš levnej kus, tak se člověk jen naštve a časem koupí dražší. Pak už jen platíš a platíš, ale to je asi problém celého micro growu. Kolik do toho nacpat peněz, aby se člověk dostal na kvalitu standardního growu. Problematika žloutnutí listů a pod, vždycky nakonec stejně zjištíš, že za vše může PH. Buď je nízké a kytka nepřijímá určitý prvek. Můžeš jí ho pumpovat samotnej a je to k ničemu. Vysoké PH, to samý a jiných prvků viz tabulky. Pokud ti PH skáče, opět problém. Ph a teplota, to je základ všeho. Pokud nepřehnojíš samozřejmě.... Hodně štěstí, dělat parádu v malém prostoru je vždy náročné. (Já jedu hydro: v růstu kolem 5,2. V květu 5,5-6,2). Moc pěkný pěst
Ještě dodám, že sleduju kolegu Bylinkáře, ten dodržuje PH a stejně má pár listů špatných. Pravdou je, že půda není hydro a i při správném PH může dojít k nedostatku některých látek správný výběr hnojiv a hnojící schéma hraji taky svoji roli.