Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
lolo: Děkuji.. moje CFL jela 3. kolo.. takže už je pořádně vysvícená.. chtěl jsem přejít na 250W sodíka.. tak uvidíme jak nakonec dopadnu.. ale určitě se nedostanu 1g/w .. tohle kolo jsem moc neřešil.. myslim že když zůstanu u CFLka budu rád za podobnou gramáž
Po dlouhém rozhodování jsem se přiklonil k ještě jednomu poslednímu (opravdu poslednímu) kolu pod CFL.. zase vás uvítam v novém boxu.. teď už ale né homemade ale mam už koupený pěkný stan.. budu rád za každý ohlas..
Ještě to.. já nereagoval jů motýl ale co je to za svini a lekl jsem se.. doufam že nebudu mít takový "štěstí" jako ty.. jinak jak si postupoval ve tvém případě? normál biool?
Akorád chci přepínat na květ.. tak abych tam neměl pak s tim velkej problém..