Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nad tím chocolope jsem taky uvažoval už sem od nich něco odjel teď mi jede Orange sweet skunk a Cinderela 99 tak měsíc do kosy a mám na 14 dnech růstu ten great white shark na něj se hodně těším 😉
Tak jsem tady s výsledkem Orange sweet Skunk a Cinderela 99..Původně to zbylo ze sazenic co byly na ven ale uvolnilo se mi místo tak jsem je šoupnul pod 600 w Dark room 120+120+200 bylo to půl na půl 10 a 10 ks v 6,5 L květináčích..Holky byli v kelímkách a už docela velký na balkoně takže žloutly a nebyl čas je někam ven přesadit tak jsem je hned zneužil ? nevím která z genetik je více výnosná ale podle toho jak to vypadalo tak jsem čekal že toho bude maximálně 200 g,ale překvapilo mě včerejší vážení 406 gramů,což jsem nečekal,bylo by více kdybych to neposral jelikož mi blbnul EC metr a Já tam lil EC asi 14 dní 3-3,5 po skalibrování jsem to zjistil ale i tak je to docela dobrý
Předloni jsem jel venku Sweet Tooth, byl to jeden z nejhezčích a nejzdravějších automatů, výška 1,5 m, nebyl na dálku cítit, jako např. Blueberka (60 cm, 50g), výnos něco přes sto g tvrdých palic k nepoznání od indooru, po 2 měsících ve sklenici sladká líbezná vůně a chuť, účinky uklidňující, relaxační, perfektní na spaní. Z části palic jsem dělal olej proti bolestem, ..., jeho účinnost mě doslova překvapila.
ve skleníčku předloni OG kush a minulej rok Auta : Skunk one a Ak47
to Akaso bylo silný, jak vůní tak účinkem. A jak tu bylo psáno dříve ohledně genů, něco na tom je co kytka, to jiná výše.. (u ak) ale za tu cenu, nezkus to
uvidíme co od NS zkusit pro tento rok,,inspirace je tu víc než dost,ale klidně mi tipy do skleníku pište.. jen škoda že už neni výše zmíněný SweetTooth a BlueCheese
díky, smějte se
"Nikdy nevěř někomu, kdo nekouří trávu a poslouchá Boba Dylana."
Vsadil bych se ze nema nic spolecneho s puvodnim Sweet Tooth od Spice of Life (krome ukradeneho nazvu). Ten uz totiz hodne dlouho neni na trhu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od carlos Vsadil bych se ze nema nic spolecneho s puvodnim Sweet Tooth od Spice of Life (krome ukradeneho nazvu). Ten uz totiz hodne dlouho neni na trhu.
Tak nějakou remake verzi nabízí Barneys - https://www.barneysfarm.com/sweet-tooth-28 - otázka je jak moc se liší původní a tato verze a zda-li někdo jel oba strainy (SOL vs. Barneys) a má možnost porovnání, nicméně v klasických promokecech seedbanky se odkazujou na rok 2000
Sweet Tooth™ od Barney´s Farm vzal svět útokem na začátku roku 2000, aby
vyhrál třikrát za sebou slavný Cannabis cup. Jeho potence a půvab jsou stále
mimořádné a my jsme rádi, že s ním můžeme pokračovat. Sweet Tooth™ se
snadno pěstuje a poskytuje vysoký výnos ve formě dlouhých palic plných
pryskyřice. Rostliny jsou středně velké se silnými bočními větvemi, které je
třeba ve finální fázi podepírat. Správně usušené palice Sweet Tooth™ mají plnou
a sladkou chuť manga a muškátového ořechu.
Barneys su velki corkari, neni potom problem vyhrat cannabiscup. Napr. corli od Reefermana strain Love Potion, premenovali na Honey Bee, do popisku dali "secret genetics". Ale tusim uz zmenili aj nazov, aj popis
zdar chlapi..já ted pojedu...o.g. kush, ed.rosenthal, g.w.s.,..všechno od naturalu, protože s nima mám opradu skvělý zkušenosti..už sem to tu někde psal..za ty peníze se mužou velký a 'drahý' seed banky stydět...ještě k tomu mám...utopia haze od barny farm a shining silver haze od royal qeen....sem přesvědčenej že co do kvality růstu a celk.vývoje rostlin jim natural seeds natrhne prdel..toť má zkušenost..jak řikám za ty peníze..i když sem koukal že už něco podražili, nějaký nový modely
za ty peníze se mužou velký a 'drahý' seed banky stydět..
na rozdil od naturalu, "drahe seedbanky" tie strainy slechtili (myslim tych poctivych), natural su len preprcavaci, je pochopitalne ze za minimum investovanej energie nebudu pytat tolko lovov ako banka ktora sa s tym roky drbala
..ok tak potom to přeprcávají velice dobře...mám něco přesrok matku critical+ z femek a to co z to leze už 5kolo je prostě super a je mi jedno co jak a odkud, jde mi o dobrý model a pěst...svoje věci si šlechtím sám..ale zajímalo mě natural zamatkovat a ..funguje to, zatím žádný pokles kvality možná naopak, tím jak tu kytku znám tak je to lepší...tož tak asi
Jenom jsi mel stesti nic vic.. 90% je tragedie. Uplne staci ze ti z 10 semen vyjedou kytky, kdy kazda vypada uplne jinak.. Meli by na to davat nazev "adventure mix", to by bylo adekvatnejsi.
Za ty same ne-li mensi penize sezene clovek F2 od kamarada a bude vedet spis co ho ceka nez tady.
Pokud clovek chce opravdu mit jistotu ze nevyhodi penize, je potreba se tyhle levny bance vyhnout a holt sahnout po necem drazsim.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od carlos Jenom jsi mel stesti nic vic.. 90% je tragedie. Uplne staci ze ti z 10 semen vyjedou kytky, kdy kazda vypada uplne jinak.. Meli by na to davat nazev "adventure mix", to by bylo adekvatnejsi.
Za ty same ne-li mensi penize sezene clovek F2 od kamarada a bude vedet spis co ho ceka nez tady.
Pokud clovek chce opravdu mit jistotu ze nevyhodi penize, je potreba se tyhle levny bance vyhnout a holt sahnout po necem drazsim.
. To já Ti nevím já na tom něco už odjel a ze všech semen 95% klíčivost a kytka jedná jako druhá, takže o štěstí to úplně na semínka asi nebude 😉a to píšu jen ze své zkušenosti..