Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tedkon kdyz uz mam velky v konci budu si hrat z dalsima holkama ktere uz mam rozjete v nejaky cca23-25dnu rustu:-Dsnad nebude takovych problemu jako bylo v prvnim kole:-(
A tady uz jsou nejaky fota holek.3x Power kush u zdi a 4xOrange bud pred nima.Po roste moc hezky Or trosku pomalejs. Pak pridavam foto Po ktery byl presazen z maleho kelimku do 3,5L kvetniku na zkousku jestli se vice vyplati presadit 3x.Mam tam foto krasne prorostleho balu kdyz jsem presazoval do finalniho teku 11L.
Zdravím kolegové
Tak přidávám foto po 4 dnech a musim říct že holkám se daří dobře a krásně rostou.
Zátím bez žádných problémů vypadaj zdravě mají hezkou barvu a už zacínají pěkně vonět.
Začal jsem hnojit růsťákem dávám 3Ml na litr vody+Enzymy+ 1Ml na litr vody.
Ph 5,5-6,0
Zdravím kolegove. Dnes se hodlam prepnout na prvni den kvetu. Holky maji mezi 40-45cm, tak snad to bude dobry.1foto vsech. A dalsi dve fota budou vyfoceny listy zacinaji delat nejakou neplechu.U dvou kytek se mi to zacina objevovat kdyby nekdo mohl poradit budu moc vdecny dekuji..
Zdravim tak pridavam foto po 4 dnech od posledniho pridani.
Kytky uz mam 4den prepnuty na kvetu a kdyz jsem prepinal meli 40-45 tedkon maji o 8cm vic.
Do zalivky davam 2ml Alga grow a k tomu uz 2ml alga bloom na 1L vody cetl jsem si tady ze neni dobry vysadit rustove hnojivo ze dne na den snad jsem to pochopil dobre :-D
Holky rostou dobre akorad budu muset oholit asi trosku spodky ale to si musim jeste poradne tady najit abych holky nejak neznicil:-)
Teplotu drzim stalou 27 pres den a 19-20 noc. Vlhkost kolem 50
Ahoj lidi stal jsem mi takovy pruser muzete mi nekdo poradit jestli se to napravy? kdyz jsem kytky premistoval v boxu tak se mi na jedny kytce povedlo udelat neco strasnyho:-D Jak ma kytka slahouny od zastipu ta jsem jeden tak trosku natrhl ale ne uplne pridavam fotky normalni ale nejde tam toho moc videt tak jsem udelal jeden takovej hodne amaterskej nakres tak to znej snad pochopite co myslim. Me by zajimalo jestli kytka prezije nebo chcipne dekuji.
cago, snad by to nemelo tolik vadit, pokus se aby ty dva kusy byly porad u sebe a ono to sroste, snad jinak sem koukal ze ti nekterý trochu přerůstají, zkus je trochu zbrzdit tim ze je ohnes, nebo zmacknes stonek....
Dik kolegove mam je spojeny provazen dost pevne tak snad sroste,a uz je mam zohejbany ne sice kolinkama ale klasicky provazkama takze uz budu delat to abych je dostal do stejnych visek;-)kolinka mam ale bojim se ze kdyz je tedkon na kytku dam tak je polamu to nevim jestli je nejlepsi prece jen ty stonky uz jsou dost tlusty. A jak se dari tobe koukal jsem a uz jsem te tady dlouho nevidel.
zdarec mahnee,stalo sa mi neco podobne pri ohybani,tez sem si chcel nafackovat,ale netreba panikarit,ono sa to krasna zrostne,mne to v tej nalomenine dva krat tak zmohutnelo...
No abych rekl nevim jestli jsem si toho spis predtim nevsiml ale ta kytka ma nahore u hlavicky silnejsi stonek nez dole :-D nevim jestli je to tim ale je to husty :-Dkytka krasne jede dal ;-)