Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste jsem chtel napsat nejake data! : Teplota od zapnuti Mhacka 250w je stale okolo 23 stupnu a vlhkost jsem drzel na 70% (jen dnes) mely zmenu boxu,svetla a navic jsem jim dal zalyvku kazde cca 500ml (mam cystou sklenicy,vsem stejne) Namychal jsem 10l odstate vody/10ml plagron grow ph 5,9 po namychani,fota jsou udelana dve a pul hodky od zalyti a kyti vypadaj podle me skvele,jinak v boxe zatim fouka jeden klypsnak ale budu muset koupyt aspon jeden! Zvlhcovacka vypnuta a vlhkost 65% tak necham do rana a uvydim. Jinak myslim ze jsou skvele! Proste bez chyby! Jo,jen ty spodky trosku jsou jeste vydet ale jinak,super,ja jsem spokojenej! Co vy na to ??? Tak pojde do me ! Dejte mi !
Jo jo holky vypadají pěkně, zatím jim nic nechybí (hodnotím přes mobil, vypadají skvěle) Na té metle to nejeď moc dlouho, týden strop dva a šup na 600 w hps :-). Na čistou květovku bych je dal, jak ti zaplní prostor (týden, dva). Doufám že už jedeš 12/12? Hoj :-)
Zdar kami27, ne,jeste nejedu 12/12 ale uz je asi prepnu,nevim jestly se mi to zda ale kotatka od vcera do dnes (tzn za 18hod) vyrostly snad o tri cm! Letej jak strelene,parada Jdu to nafotit,pomerit porovnat a pak se ozvu i s fotkama
Hoj Pokuston, Opravdu okamžitě to přepni! Už tak ti přerostou přes hlavu, když máš strach s té růstovky (metly) tak je klidně dej pod to šestikilo. No tak vypálíš o nějakej ten kilowat navíc. Aspoň budeš klidnější že je máš pod květovkou. Na konečnou výšku sem opravdu zvědavej :-)
jj,prepnu je uz dnes opet mas pravdu! Tet je taham ven kuly novym fotkam a fakt pod tou metlou narostly jak krava (a to jen od vcera) Jeste jen pro info. vcerejsi zalevani zvladly na jednicku,jsou nadherne!
Tak že jim dneska zkrať den o šest hodin, někde sem to přehlídl kdy vstávají. Ach ten mobil :-(
Poměř je všechny, jsem zvědav kolik má ta nejmenší a největší (rozdíl), na fotky sem taky zvědavej :-)