Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.... jde Karkulka po lese, vyhuli se jak prase ..... vejde do domecku, koukne do zrcadla a pravi: babicko proc mas tak velke oci?
"Dlubem si raz v uchu dlubem, PUK a naraz ticho."
"Tajné": Ano. Na prvním místě je něco, co nenosí užitek, naopak je to nebezpečné -> obligátní umazávání trika naftou. Na druhém místě pak užitečná věc -> plnění nádrže dieselového motoru naftou. Konopné triko je alespoň k něčemu dobré :)
ahoj kriger>
ad NPC> myslel jsem tim národní protidrogovou centrálu...paranoia zas až tak nemaká - koukni na tuhle stránku - http://www.druglibrary.org/schaffer...ies/studies.htm - většinu jsem četl celou nebo alespoň závěry - pak po mě nemůžeš chtít, abych věřil novinové rétorice demagogických argumentů (skoro nigdy se nedočteš odkad vlastně čerpali
zatim čus
DUDE: Zběžně jsem prolétl ty "studie" a vyhledal jsem si práci Jana Miřejovského a Bohuslava Blažka (s poněkud infantilním názvem Čítanka z literatury k evaluaci protidrogových primárně preventivních programů), abych se dozvěděl ->
DRCNet Online Library of Drug Policy
Údajně ”The largest online library of drug policy”. Tlumočí stanovisko zastánců liberalizace http://www.druglibrary.org/
Moje stanovisko je jednoduché :) Výrazně preferuji nezávislé studie, ale takové většinou nejsou k pěstitelům a konzumentům příliš milé.
hele ta stránka možná tlumočí liberální větev, ale ne ty studie - ty sou psaný posledních 120 let a Consumers Union report on illicit drugs je jedna z nejuznávanějších studií - prostě ty studie, přečti si kdo je pod nima podepsanej - to nejsou žádný propagátoři drog...
Krigerdorphus: Úplně nechápu co jsi mi tím chtěl říct, ale u konopí bylo na prvním místě vždy technické využití,až potom co ho zakázali převážila marihuana. Jedna z teorií proč je vlastně konopí zakázané je že proto aby nedělalo konkurenci papíru z dřeva a umělým vláknům. (papír z konopí je levnější a kvalitnější; konopná lana nehnijí, stejně jako umělá)
Ja si myslim ze se marihuana legalizuje az se do vlady dostane negdo jako my nebo az vlada dostane rozum takze nikdy!Ale verim tomu az mi budem stari paprdove tak marihuana bude legalizovana.
Aj ked by sa niekto( nejaky politik) nasiel kto by mal dost rozumu dat o tom aspon rokovat stale to je len jeden. Sam by sa do vlady nedostal a pod nejakou stranou to stoji za houby. Ja si nad tymto dost lamem hlavu. Chcel by som aspon nieco take ako mate CR - zopar jointov pri sebe neznamena automaticky basu ako u nas.
Boze treba s tym uz nieco spravit a necakat na niekoho kto to spravi za nas.
Ale otazka je: Co mame urobit?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
lidi a je to tady začne boj: Občanské sdružení za legální konopí OSLÍK je připraveno vyhlásit "válku" KDU-ČSL, pokud bude strana trvat na svém návrhu přitvrdit protidrogovou politiku. Řekl to "konopný ombudsman" Marek Jehlička.
Přejme jen ať je výhra na naší straně.
Já jsem alespoň pro dekriminalizaci.Co si budem nalhávat na ganje je závislost určitě.Ale to je i na kafi nebo kole takže BAY.Legalizace-To by bylo moc.Hlavně pro naší další generaci.Ale zase by ubylo na závislosti u jinejch drog.To co si myslí rodiče že je to startovní droga tak to je fakt hukot.alespoň že ty moje už jsou trochu v obraze.Mějte se
Tak konečně oficiálně, ale stejně sem to tušil že to bude nějaká zhovadilost. Předáfkovat se marihuanou, to určitě.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
hele mě to bylo jasný - dycky udělaj nějakou senzaci a potom potichoučku se ukáže, že to byla krawina....nejhorší je, že to dycky proběhne všema médiama a stačí napáchat škody...
je to tak.tyhle podobný keci už napáchaly mnoho škod.Díky takovejm věcem si o nás někteří lidé myslí jaký jsme feťácí.A je to celkem logický.Věří přece ODBORNÉMU ČTIVU!!Ale ten kdo to píše nás chce jen dostat do nižší a nižší pozice.No jo hold ostatním budeme říkat Notoryci když si daj jedno dvě pivka.