Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mě by zajímalo, co tam tu každou hodku při tmě zapneš, že ti jde teplota dolu a pak vlhkost nahoru? A proč ti před svítáním jde ta vlhkost nahoru? Kdy máš den, sry možná to je někde napsaný, ale asi se držíš přírody, ne?
Dle mě odtah, ten zmenší vlhkost a menší vlhkost = větší teplota. A asi spínačky po té jedné hodině - resp. každou hodinu vypíná na pár minut odtah...
?
Čau,já tam vidim,že kytky maj den od osmi večer do pěti do rána,teda že si jim to oproti přírodě otočil,napadá mě,že to možná přes den,teď když se oteplilo blbě uchladíš..? A jestli dobře vidim,svítíš jen 9 hodin..?Graf začíná v 19.58 a těsně předtim je prudkej pokles vlhkosti a vzestup teploty,tedy start výbojek..tedy den od 20.00 do cca 05.00..
Ta věc se jmenuje klimačka Graf není celej, zapl jsem to v 20:00 ale rožíná se v šest a končí se zase v šest. Zajímavý tam je to že klima chladí i v noci kdy se přitápí, což je chyba... musím nastavit klimu na trochu víc.
Zajímavý taky je že denní teplota mezi vrchama kousek od lampy je cca 25°C což je pěkný, taky tam de vidět každý sepnutí klimačky...
Edit: svítím v noci kvůli nočnímu proudu, a kompenzování teplot.
hnoje: přidávám pk 1314 a bloombastic, ec okolo 1,4 protože přidávám hodně pk, musím ec držet nízko protože pk je dost agresivní...
ph jak jinak než okolo 5,8
sorry za zanebávání updatů, kdybyněco ptejte se...
ad listy: myslím že na výnos to bude mít spíš pozitivní následky, menší hustota, lepší prosvícení spodků, vyšší výnos... listy se fakt musí trhat, kytka jich dělá zbytečně moc....
ono: díky, vysoký sou cca 70cm, příště změřím. Řezy po zakořenění šly do minisystému v matkárně - keramzit + vrchní zalívání jednou za hodinu, odtok spodem zpět do nádrže. Pak šly cca na dva až tři týdny do nízkotlatýho kalfas aera pod 1*600 a pak do tagu rovnou na květ.
juju vypadají libově, jak vypada porovnaní hydro vs hlína?? s těma listama souhlasim, ostříhat když vadí a stíní, taky to tak delam, a myslím že ty už si v tom systemu neco vyjel tak urco víš co kytklam prospeje a co ne, jj a priste zmerit at muzu porovnat se svíma
Nojo zase je to tady rozdeleny na dva tábory-jedni říkají pryč s listama,druzí zase nechat.Taky sem sem je dřív dával pryč,ale už to nejakej pátek nedelám.
Jediny co má smysl dávat pryč,jak už je tady napsany jsou komplet spodky.Ty spodky se samo dají využít na haš,mast apod. ale na druhou stranu jejich dukladny probrání stáhne celkem dost vlhkost,jejiž co nejnižší hodnota v pokročilym stadiu kvetu je celkem důležitá.
tak postupně.
Aza: hydro vs hlína, hydro se mi podařilo dobře zastavit, takže paldy sou o trochu kratší, ale zase o hodně širší a nabouchanější. příště změřím, měj se.
a na zbytek nemá cenu odpovídat... fakt ne, sry ale nemám náladu se tu s vámi hádat jestli trhat listy nebo ne.
Původní příspěvek od EricCartman ad listy: myslím že na výnos to bude mít spíš pozitivní následky, menší hustota, lepší prosvícení spodků, vyšší výnos... listy se fakt musí trhat, kytka jich dělá zbytečně moc....
Listy:
můj případ: lampy sou výkonný, plocha je malá - abych dosáhl výnosu musím udělat co nejdelší vrchy (pokud možno co nejvíc) a solidní spodní část. Musím pokud možno kompaktně opalicovat co nejvíc výšky kytky, kdyby byla větší plocha, nemusel bych hrát na hloubku prosvícení a množství vrchů zároveň, tady musím.
Proto protrhávám, i když bych to dělal dost pravděpodobně u většiny modelů i na větší ploše.
Pěst:
Sklízet budu pravděpodobně 60tý den. Flushing bude na půlky, pět dní snížený ec na 1,1 a posledních 5 dní jen čistá voda + final solution.
thread:
Připomínky otázky ano, ale ne diskuze kterou típnu, je to zbytečný, co dělám mám promyšlený a nic novýho mi do hlavy pravděpodobně nenatlačíte