Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Sinuhet FIM je pro me zatim porad o nahode. Jednou se to povede jindy ne. Kdyz to strihnu vys, nez je ta spravna vyska, vyroustou jen zastrizene listy. Kdyz niz, nevyroste nic.
Hele mam dotaz co se stane kdyz clovek zastipne moc moc pozde? me se to stalo ze sme to nechali prerust a mame to v 7L kvetinacich ale uz maj holky docela diost na vejsku cca 40 cm?
2 Skřeťák v Sudu: Tak to strihni nizsie. Tak ako by si to potreboval, a navyse budes mat este aj jeden krasny klon.
2 tomas77: no ano
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
Ak to nebude viac ako 1/2 listovej hmoty tak asi v poho. Par krat som to musel robit aj ja a zatial bez problemov. Nemas nejaku extra narocnu odrodu? Sativa alebo indica, ma uz bocne konare?
Ale ak to strihnes a kytka nebude namietat - to bude fukot
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Cus, doufám, že neobtěžuju pro growery pravděpodobně elementární věcí.
Po několika zaštípnutích se mi rostlinka celkem zdařile symetricky větvila a košatila se. Teď už mi ale hází jen asymetrické odnože vrcholku, jedny úžlabní lístky jsou výš než druhý (po zaštípnutí valí je jedna strana).Je tu nějaký fígl jak to zase spravit, aby mělo štípání klasický efekt rozdvojení? Mám nechat vyrůst pár pater a upraví se to samo?
Sumec11: Neboj to je normalne a nevyhnutne. Kytka casom dospeje do stadia ked sa jej poschodia rozchadzaju.
Moje vysvetlenie preco sa to deje je to ze sa chysta kvitnut. To potom budes mat sisku vedla sisky- taky ten salam
to je uplne picovina zastipavat pri kvetu...kytka se pak soustredi na neco jineho nes na květ ti padem dava temer veskerou sílu aby zacala delat dalši vetvicky podle mne je to skoda si kazit kvalitu palic!
hm zdarec lidi potřeboval bych se dovědět co mám dělat aby mý kytky ve květináčích se trochu víc rozkošatili a začli kvést...mám je tam uz takový měsíce a pořád nic. mám je hnojit? čím? kde to seženu? dík za odezvu