Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tady ještě přihazuju foto,kde je vidět jak mi jedinná nezastřižená BB,začíná dělat peklo a přerůstá i stínítko.Každopádně na to že má být BB převážně indika se po přepnutí pekelně vytáhla.
Prosím o radu:můžu jim ted na květ valit i Top max od biobizz.Samozřejmě že to nebudu kombinovat (koktejl s AHačkama).
Nebude se to nějak kopat?organika vs chemie?Myslím hlavně jestli mi neustřelí PH.Díky za rady....
můžeš cokoli...ale jinak to není dobrý nápad.Většina hnojiv je navrhovaná v nějaké serii, která k sobě sedí. Vzájemně se ty směsi doplňují a v celku tvoří kompletní stravu květiny.To znamená, že top max obsahuje právě ty látky, co chybí bloomu a grow...a jsou vhodné právě pro tuhle dobu květu...navíc obsahují spoustu mikroprvků a jiných libůstek, které udržují přirozené prostředí v hlíně.Takový ekobalanc. Do toho ty sypeš AHčko, které je stavěné zase pro svoji sadičku hnojiv. Navíc je to víceméně obyč chemka...takže bio hnojivo nemá cenu nasazovat...drž se návodu u hnojení...určitě to maj vychytaný...ať to roste
Původní příspěvek od LEM můžeš cokoli...ale jinak to není dobrý nápad.Většina hnojiv je navrhovaná v nějaké serii, která k sobě sedí. Vzájemně se ty směsi doplňují a v celku tvoří kompletní stravu květiny.To znamená, že top max obsahuje právě ty látky, co chybí bloomu a grow...a jsou vhodné právě pro tuhle dobu květu...navíc obsahují spoustu mikroprvků a jiných libůstek, které udržují přirozené prostředí v hlíně.Takový ekobalanc. Do toho ty sypeš AHčko, které je stavěné zase pro svoji sadičku hnojiv. Navíc je to víceméně obyč chemka...takže bio hnojivo nemá cenu nasazovat...drž se návodu u hnojení...určitě to maj vychytaný...ať to roste
Jako je mi to jasný,ale příjde mi že AH nemá takový dobrý bloom top aktivátor (vím že ,je to má chyba s výběrem hnojiv),tak jsem si myslel že bych to mohl nějak doplnit.AH má akorát growth/bloom exelerátor ten ještě nemám vytkoušený do finální fáze a z minulého growu jsem byl s top maxem hodně spokojený tak proto.Už selským rozumem jsem si říkal že organika a chemie nejdou dohromady,ale jsem grower začátečník tak jsem rád za každou radu.dík
Zdravím,takže dnes o5 pohnojeno baštou od AH.Nebudu to teda kombinovat s jinýma hnojivama a dojedu na čistém AH.
PH :6
EC-
tep.den: max 29.min 25
tep.noc: max 19 min 16
Kytičkám se daří dobře a palice rostou .Zítra budu oprcávat,už si myslím že je to akorát vhodný čas.Později hodím fotky jak holky vypadají.Zatím...
Původní příspěvek od Zedy Ne pořád půjde o stejný geny. Prcat si mohl už dřív
No zkušení groweři tady na G mi radili ideální doba na oprc 25.den květu .Taky si říkám že by ta rozdílnost palic neměla mít vliv na kvalitu semen ale vrcholová palice je přece více potentnější něž nějaký břitký spodek a semena pro dozrátí potřebují taky více slunce(světla z lampy) ,nebo se mýlím?
Původní příspěvek od Zedy Tak proč se ptáš kua jen sem hodil oko na květ
Tak bych to nehrotil, dozrajou ti tam jak tam.
Špatně jsme se pochopily ale nevadí hlavně že je jasno
Takže dnes jsem oprcal 4 spodní šišky z trainwrecku ,když to tedá nemá vliv .Kytky kterým jsem prcnul šišky nechám 24 hod mimo box a pak je tam vrátím.Těším se jestli se mi to povede,je to můj první regulovaný oprc,tak doufám že se pyl nerozfouká na jiné kytky v boxu....