Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak Hashberry mě fakt překvapila,za tu cenu sem nečekal nic moc, ale nakonec to stalo za to Ze 4 kytek byly 2 samci (jeden prezival az do Vanoc u me v pokoji, mel sem ho ozdobenej jako vanocni stromecek).
Obe kytky rostly tak rovnomerne, nakonec mely neco pres 190cm. Zacaly kvist docela pozde, jen o neco driv nez Safari, nakonec to jen taktak stihly protoze zacaly bejt ty podzimni mlhy a s nima se zacla objevovat i plisen. Muzu rict ze palice byly tvrdy a velky, coz ze zacatku nevypadalo. S prichodem chladu hashberry jako jedny z prvnich byly uplne fialovy, i nektery vrchni palice zfialovely.
Kdyz sem to pak pokurovalo, docela me to prekvapilo, je to dost nevypocitatelny, napoprvy mi prisla halucinogenni,ale to se postupem casu srovnalo. Chuť ma opravdu hashovou, jemnou, nekdy vas prekvapi,kolik ste toho natahli.
Stačilo by se podívat na Out galerii.
Co si kdo pochvaluje.
Cannabis ti jako rostlina zimu nepřežije.Spálí se mrazem.
Ale viděl jsem hodněkrát, co popadali před zimou semínka tak na jaře některé naklíčily a vyrostli.Hlavně jsem to zpozoroval u nás doma.
Na podzim jsme tam s kámošem z bývalého učiliště hulili jak pras*ta.
Semínka jsme házeli do záhonu.Na jaře příde sousedka který jsme ji propůjčili pár záhonu tak že tam mezi hráškem ji roste cannabis.
No fakt tam rostl...Bohužel nepřežil přesazení.Kámošovy zase vyhrabal pes větší díru.Tak tam ze srandy hodil pár semínek.Vlétě šel okolo na procházku a co nevidí krásnou vzrostlou kytku.
Tak že uvodíme závěr.
Žádná vzrostlá kytka zimu nepřežije. ( mám na mysli cannabis)
Semínka za to přežijí.(Nevyplatí se je to malí procento)
Nejlepší kytka na out...? Pokuď budu brat na výnos asi bych bral Durmana nebo Early Skunk či Shaman ... Pokud bereme jako silou tak bych zvolil WW, SS , Woodoo nebo Jamajskou perlu
Původní příspěvek od minco326 nazdar, chcel by som sa opytat ake mate skusenosti z mandala1 ... dik
Velmi dobre.
Mne dozrela v polovici oktobra ( JZ Slovenska ), plesen ziadna, rast velmi dobry. Stavy tiez
Zhodnotil by som to slovami: Za malo penazi vela muziky :
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
ja mel minuly rok Mazara proste THC bomba... roslo to uplne samo a dokvet uplne v pohode.. akorat ten vynos neni nejak zazracnej ale jinak proste mazec.. White island.. takova sativka vyrostla asi 1,60m takovej prumer. a Super skunk to byl strom asi 2,30m a vynos byl uplne neuveritelnej.. nebyl tak dobrej jako ten Mazar ale jenom o malo horsi..