Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hodně záleží na odrůdě.
Po sativách jsem takový akční, furt bych něco kutil, prostě všichni blbnou jak malí a šíleně upovídaný a vysmátý, často se mi stává, že mi stuhne ksicht a nejde zavřít, furt se na všechny usmívám jak jaksik jehovista .
Po indikách zase sedím, nic se mi nechce, šíleně dlouho přemýšlím, někdy se stane, že sedím, najednou vstanu a začnu někde utíkat, pak se zastavím, a vůbec nevím co robím .
A nebo mě taky baví, což kutíme hlavně přes zimu, dělat komunistické besedy , vždycky se postavíme na takový stupínek nad tenisovým kurtem a začneme hrát Grebeníčka a ostatní věrné soudruhy z naší vesnice, taková satira, děláme si z komančů totální prdel, a jak jsme prostě zkouření indikou, ale dost, tak se mi hodně pletou slova, často jakobych je právš vymýšlel, nebo něco vyslovuju do poloviny a pak řeknu úplně něco jiného.
Prostě ganja je strašně super, ale ještě víc než hulit mě baví jí pěstovat.
ja sem docela introvert ale kdyz zahulim tak sem nehorazne ukecanej a nevim proc ale dobry huleni mi nekdy zmeni hlas je takovej vyssi a mluvim taky strasne rychle
Nikde to tu nevydim.. ale jaci jste pred a po koureni?
Zil sem delsi dobu s nekolika kamarady na bazi temer denne sme se schazeli u kamose nebo kousek od nej v hospe na speka... Nekde se zhuli a nic, jeden z nas byl klidas a zahradnik a zhulenej chtel zabit kazdeho, kdo se jen blbe usmal
Kamarad K. zase zhulenej dostaval sileny napady a menil se v 2m 125kg rozchichotaneho trpaslika [vzdycky si pral byt malej a skaredej, ale priroda mu nedoprala ]
Ja zase prestaval pouzivat normalni jazyk a mluvil sem jen v terminech a dostaval skvele napady [skvele pro autora scifi, dost narocne pro vyhulene kamarady]
atp..
Hyperaktvini kamarad zase casto upadal do komatoznich stavu neschopny myslet, souvisle mluvit atp.. uplne panoptikum zverilosti kdyz jsme se sesli vsichni
ja sem prototyp cloveka kerej by mel mit v ridicaku poznamku. musi ridit jedine pod vlivem THC. kdyz ridim strizlivej tak si nemuzu pomoct ale sem hroznej zmrd. nikomu nedam nic zadarmo, rvu, nadavam, vobcas i vybiham z auta, nekdy schvalne sprasim nekoho kdo mi prekazi, lepim se na pomaly v levim pruhu a podobne. zatimco zkourenej sem velmi ohleduplnej ridic. poustim chodce, neprojizdim cerveny, nevyblikavam pomaly auta v levim pruhu, nedelam mysky. kdyz se mi nekdo cpe pred auto reknu si ,, tak jed curaku ja se neposeru,, a podobne.
celkem rozdil....
ja ked som vyhuleny tak som casto ako male dieťa ...usmev od ucha k uchu a vsetko ma zajima do najmensich detailov a udivuje ako to funguje a ako moze byt taka jednoducha vec sucastne aj nenormalne zlozita napr:ako funguje ruka ...v jednom dokumente som pocul ze na pohyb malicka je potrebnych cca 200 svalov alebo ako to bolo ...a hybem rukou a som mimo z toho kolko svalov a ako presne musia pracovat ..a este presne podla toho ako to ja chcem .
kamarat zase ked zahulime tak sa strasne boji a je hamblivi ako nikdy ...ked ide po meste tak sa vyplasene obzera ze ci ho niekto nevidi takeho vypeceneho..a do baru ho nedostaneme ani pi*i lebo sa boji ako nanho budu ludia cumiet
2MadLion: nikdy bych neveril ze to reknu, ale jestli te nekdy potkam v aute, tak doufam ze budes "pod vlivem"
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]
Když jsem nahulený ( ne sám ) musím být s někým. Tak si uvědomuju jak je svět dokonalý . např jednou jsme se zasekli nad tím že cely svět je vlastně tvořen jen nežívými atomy. a tvoří vše... od svalu pres kameny až po vodu.. a už radši končím protože se na tom už zase zasekávám.
Zdar,
já když se zpukám, tak sem pokaždé jiný - jednou sem zasekaný, že se mě ani mluvit nechce a z toho sem ukecanej jak babky na trhu. Možná to záleží i na konkrétním modelu. Největší změnu na sobě vždycky pocitím, když po nějaký době, co pukám, na čas přestanu ... To je vážně změna jako Dr. Jekkyl a Mr.Hyde
ja se menim ve filozofa nebo tibetskyho mnicha. bud vsechno hafo rozebiram a nad vsim desne premyslim nebo sem totalne dusevne v klidu a se vsema souznim
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
to ja jsem desne hyperaktivni ze zacatku a pak du do kolen a chce se mi chrapat.
proto si sebou beru vzdy kamose ktery kdyz zahuli tak ma docela haluze treba min.tejden se mu zdalo kdyz spadl ze zidle ze havaroval a hori mu ruce bylo to dost funy ale nej kdyz si s nema zapaloval cigaro
Zdravim,
No tak u mňa je to asi takto: Cely boží deň iba samé naháňačky, stres, nervozita...proste nervak. No ale podvečer, ked už majú všetci volno, tak to sa nemožem dočkať až vytiahnem z krabičky na poličke OCB black premium, urolujem filtra, a naložim to home growed Mazarem. Potom sa stretnem se susedem a dalšíma 2 kamošma, zvolna odpálime johana, otevreme pifka, alebo niekedy dobru palenku (slivovicu či hruškovinu) a degustujeme. Vtedy od nás opadá stres a nervozita z dňa. Je to super pokecat si takto s dobrými ludmi, jak napr. prežili den, alebo co sa dneska prihodilo. No a vlastne ja by som si hulenie ani nijako inač nevedel predstavit. Je to zmena z uponáhlaného človeka na maximálne spoločensky kludného týpka