Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau hore su tie triski daval to sem
rastajohn
su tam aj parametre mam ich objednane gardena brno dal som im aj parametre cerpadla a nechal som si poradit poradili tip MNB hadam to bude frcat diki za mail.
Původní příspěvek od SHAVY Ahoj kolego growere , nevím jaké jsou ty Tvé trysky ale já měl čerpadlo které mělo tlak 3,5 bar a trysky 50-80 mikrónu , toto čerpadlo bylo slabé . Trysky se ucpávaly a mlha byla tak do 25cm od trysek . Použil jsem nové čerpadlo tlak 6 bar a to jsem koukal na změnu výšky a hustoty mlhy . Hele vše Ti nafotím a pošlu ale vydržte musím pořídit nový foťák .
tak v tom pripade proc nepouzit motorek z ostrikovace(z auta) nebo cerpadlo na benzin, popr http://www.topnatelesa.esm.cz/?p=pr...re&iProduct=467 ? ty z auta mivaj okolo 4bar to by na tech par trysek mohlo stacit ne? sice nevim jak to je s hlucnosti a chodem, jestli vydrzej jet nonstop ale i tak za zkousku by to stalo ta cena tam je fakt minimalni. Odkud si bral trysky?
Nevím zda by vydržel cyklusy spínání vypinání . Vem si to tak že zapnuty 35sec.,vypnutý 3,5min a takhle nonstp asi by šel do pandžabu velice rychle .
Trysky jsou z brněnské firmy http://www.trysky.cz/produkty_rozstrik_mlzeni.php#sf
Model 1/8SF-CE, 1/8SM-CE
serus shavy tak mam ti triski od drip works odskusane idu bezva mam cerpadlo prietok 3,8l za minutu tlak2,5baru 12l espanska super to frci triski tip MNB .Este elektroventil a casovac a idem na to podotikam vsetko je na 12voltov dal som si virobit na to trafo.poradte nejaky elektro ventil popripade casovac zatim sewas.
ČAU Oldgrowmen , radím časovač dá se nastavit od 1sekundy po sto dnů , v obchodě pro elektrikárou stoji kolem 800 Kč je to na DIN lištu schéma zapojení můžu poslat . Elektroventil se podle mne nedá nastavit na 40sec zapnuto a 3,5 minty vypnuto , ale nejsem elektrikár tak nevím .
caute poradi mi niekto nejaky elektromagneticki ventil na12v maju na karavan cz ale na slovensko posielaju len zivnostikom a firmam kde bi sa dal objednat taki isti presne mi vyhovuje.
Původní příspěvek od Oldgrowmen caute poradi mi niekto nejaky elektromagneticki ventil na12v maju na karavan cz ale na slovensko posielaju len zivnostikom a firmam kde bi sa dal objednat taki isti presne mi vyhovuje.
shavy diki za pomoc uz som sa ktomu dostal len bi som chcel vediet kolko treba on a kolko off aky je najlepsi ciklus ake hnojky mas odskusane v areu triski sa neucpavaju
Oldgrowmen ,
on 35sec. off 180sec (3minuty)tak to mám já . Dá se to i 40sec on a 3,5 min off . Hnojivo je ,dle mých názoru a zkoušení , nejlepší canna hydro . Je dosti drahá ale v poměru který tam solíš není to tak hrozné . Záleží na modelu jak je náročný na hnojení . U těch nejžravějších dáváš minimálně o jednu třetinu menší dávky než uvádějí výrobci . Třeba u Sweet Pink Grapefruit mám nejvyšší EC 0,9 a dále u Ortegy 1,6EC . pH do 5,4
Pozor na Metrop trysky se ucpávají , čistil jsem každý den .