Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravi normalne se nikam moc neregistruju ale sem jsem se musel regnout takze travu hulim asi 8 let ale permanentne...nikdy jsem nepestoval ale poctive kupoval ted jsem si rekl ze prestanu od silvestra..coz drzim bo jsem na lodi ale po mesici nehuleni prijel typek a privezl travu..samozrejme sem si snim hned zahulil coz me sere bo do ty doby jsem nad tim ani nejak nepremejslel ale jak to bylo nablizku a nebylo co k piti ..(.mimochodem sice nehulim ale leju jak dement)... tak uz me to srotovalo....proste bych rek ze prestat se neda ale pouze omezit ...me osobne zachranuje lod ...nerikam ze sem si sebou nevezl 100g kdykoliv kdyz jsem jel....ale od ted uz si nebudu nic brat tak a kdyz jsou kolem vas lide co nehuli tak vam to ani neprijde...proste cool peace
Zdravím, po několika odhodlaných ale nedodržitelných přestávkách jsem se na to konečně vrhnul, od svátku Tomáše což bylo 7.3. jsem přestal hulit, protože jsem na gymnáziu a při každodenním rožnění ta paměť byla je a ještě dlouho bude na pendrek, někdo mi něco řekne já to za 6 min vytěsnil a choval se jako by se nestalo, po velmi vypjatém měsíci kdy jsme hulili denně kvanta do toho chlastali a chodili do školy, jsme si s kámošem uvědomili, nebo teda aspoň já, že tohle není ten pravej styl života kterej hledám, takže do 28.3. nebo do konce měsíce nebudu hulit vůbec, a pak se uvidí maybe jenom výkendový chillouty, ale přez pracovní týden už asi ne
A musím říct že od čtvrtka je mi furt jen líp a líp, i když mi THC stále koluje v krvi a dlouho asi bude tak přicházim na jiný hodně zajímavý věci ohledně života, nová chuť do všeho a o to mi přesně šlo - nevím jak vy ale já sem se po 2,5 roku skoro pernamentního hulení nebyl schopnej dokopat už vůbec k ničemu krom smotnout brko, sem tam dojít do školy a to bylo vše.
Tohle je můj příběh, doufám že to třeba některým z vás otevře oči, a když ne tak se aspoň pořádně zhulte
Zdravím a taky přihodím něco do kola.
Konečně se mi po cca 5ti letech kouření (10 cíček denně padlo úplně v pohodě) povedlo ÚPLNĚ (předtím jsem si vždycky dával menší přestávky které jsem moc dlouho nevydržel) přestat kouřit. Bohužel mi zrovna v tý době došla i ganja takže to bylo docela peklo.
První tejden jsem byl chvílemi i docela agresivní, a furt jsem se cítil "nasraně", druhý týden už to začalo být lepší, a od tý doby co mám u sebe zase ganju už na cígo chuť nemám vůbec. (A né že by nebyly příležitosti.)
Začlo se mi líp dýchat (Ikdyž bongy teď moc nedávám Hold ty plíce jsou až moc odpočatý), dokonce i líp spát, a celkově všechno teď dávám líp. No, a přestávat s ganjou by asi nemělo cenu (protože nemám proč ).
No, doufám že sem napsal to co sem chtěl, a že i bez chyb. Peace
Trávu hulím,ikdyž už né v takém množství jako dřiv...ale co se týče cigaret,toš sem si konečně řek,že prostě přestanu.Tak plnou krabku startek sem šlahl do kamen a už je to 13 dni co sem si nedal cígo.Toš snad vydržím Zkouška ohňem bude,až si pudu na tekutý chleba Páč pivo bez cíga sem si neuměl představit
Takže od 21.4. se zatím držím a nehulím! Důvody hlavně abych si pročistil hlavu +to už nezhuluje tak jak tehdá, takže očekávám pak lepší stavy. Začíná to být ale fakt těžký! Stresující práce a venku začíná být konečně hezky.. doma vedle počítače sklínky s úrodou a včera jsem pod klávesnicí objevil skleněnku.. takže to všechno nehorázně láka tak uvidím no.. květen bych chtěl ještě dotáhnout dokonce
Omlouvám se, jestli se to tu už řešilo, ale nemam ani tušení, jak na to a odpověď jsem nikde nenašel..
Proti alkoholu existují pášky, které po požití alkoholu vyvolají silné zvracení a nevolnost.. Existuje něco podobného i proti marihuaně?
Sám se člověk dokáže omezit, ale když je nuda a někdo mu to stále cpe, tak je to těžký..
Děkuji..
Jak píšeš, často je to otázka kontextu, okolností. Změň prostředí, seznam se novejma lidma, co nehulí, najdi si jinou zábavu pro volnej čas. Žádný prášky na to nejsou, musíš změnit svůj přístup.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Zdravím
Podle mě zbytečný řeknu si ne a prostě ne.Ale k věci prášky na to sou kámoš co chytl schízu je bral aby neměl chuť hulit.Jenom nevím jak se menujou a sou na předpis.Zajdi si normálně k psychiatrovy(to není žádná ostuda)řekni mu co máš za problém a on ti je dá a nebo nějakou jinou alternativu.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
právě, už mam z toho depku.. v lednu jsem přestal asi na měsíc.. pak jsem si zapálil a jel jsem zase ty samé pecky.. nestíhám kvůli tomu spoustu věcí a negativně to uvlivňuje i moje výsledky ve škole.. Teď mam ve škole zkouškové období a ten stres je jediné co mě dokáže držet od pála.. Ale bojím se, že až budu mít po zkouškách, tak to bude zase to samé.. Nenávidim a miluju .. prostě mám to rád, ale každej den..? ..takhle žít nechci.. Jestli na to něco je, tak klidně i toho cvokaře zkusim.. i teď myslim na to, jak bych se po bongu pěkně odreagoval a nemusel myslet na zkoušky.. ale nejlepší by bylo něčo, co bych si ve slabé chvilce hodil do pití a pak se po oprásku z brka poblil.. zkusim si naplánovat nnějákej rozvrh, abych na to nemusel myslet.. a myslíte, že kdybch na tři měsíce přestal a zápálil bych si, tak že by to jelo od znova? Chtěl bych nastolit takovej ten svátěční režim, jako kdysi.. každopádně děkuji za reakce.. a "Hlava".. sry a dík, nevšiml jsem si
JO , tak to drzim palce . TAky sem hulil celkem normalne , do ty doby , nez sem poridil stan . OD ty doby se to rozjelo do docela velkejch rozmeru , kdy hulim skoro pravidelne dene a to i dost casto kolem 3 gramu denne . Holt , kdyz toho mas dost , tak je to naprd . Je to moje jedina zavislost (nekourim , piju , ale normalne ) . Posledni dobou sem se trosku zkrotil ¨, ale porad toho je dost . Ale hlavne to chce mit asi pevnou vuli , protoze nekolik mejch kamaradu , ktery taky docela hulili s tim z niceho nic prestalo a slo to . Ale ja si proste nedokazu predstavit prijit znechucenej z prace a nedat si nakej ten bong . A vsechno co delam me stim bavi vic .