Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Taky de o to, ze kazdej tu ma jinej nazor na nejlepsi pH. Ja si myslim, ze by se melo pohybovat kolem 6. Nekde sem slysel, ze idealni je 6,3 a ze kyselost (viz vriter@cz -5) podporuje rust samcu.......
Proto sem se ptal, jestli se to pH varenim zmeni, protoze jestli ne, tak by to pro me bylo supr!!
To je jasny. Ale kdyz zrovna nemas po ruce par dni odstatou....prevarenim z ni dostanes veskerej CO2 okamzite.
Navic nejsem chemicky zdatna osoba a zajima me jestli se to zmeni nebo ne. A i maly bublinky ti muzou docela slusne spalit koreny.
tak si holt decanko prevar - kdyz to musi byt - zmer a postni to sem, at se z tve prace mohou radovat i jini (treba ja )
to by ti melo trvat tak 2min - prestan psat a var !!!
hele, ja myslim, ze ty soli jsou docela dobry ne?! teda mangan, zinek,....atp.
JEN VIC SOLI ZA LEPSI ZITRKY NASICH DETI ! (moc hulim a to je spatny...)
No, ja jsem predminulej tejden Magnesii zalejval (2 flasky cerstve otevrene primo do hliny) a nic se nestalo (krome toho ze to zajimave reaguje s perlitem ... ). Je to recht ze si muzu spalit koreny? Nejak se mi to nezda ... Ty soli apod. tam asi nejsou moc OK, ale ten jejich pomer je podle mne dost malej aby se neco stalo, ale ohledne tech bublinek?
Ja myslim, ze takova koncentrace CO2 se korenovejm vlaskum moc nelibi. Nechal bych to aspon odstat. Nemusis je primo spalit, ale muze ti to zabrzdit spravnej rust korenu a to se casem projevi na cely kyti.
Zalejvat jakymkoliv sifonem je podle mne dost nevhodny.
mám doma letáky o tabletách CO2 pro použití na hydro, a v návodu je, že se zjistilo, že kytky mohou přijímat CO2 i kořenama a tak líp prováděj fotosytézu. Co Vy na to???
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
Ja tomu celkem verim, hrucooon mi doporucil zalivecku neodstatou magnesii ze se mu to pred koncem kvetu skvele osvedcilo ... Asi vi o cem mluvi
Tak jsem to zkousel taky, ale nemuzu moc soudit, protoze se mi prvni sklizen moc nezdarila a druha teprve bude
Ale nemyslim ze by to kytce ubilizilo - ale ruku do hne zato nedam ...
Dokonce tady nekde sem cet, ze je to blbost. V korenech neni chlorofyl, kterej by se ho zmocnil. Mam pocit, ze v ty magnezce de spis o to pH a prvky, ktery tam sou.
K tem bublimkam: jednou za cas a vetsim kytkam to absolutne neva, ale maly, treba vyhonky nebo klicky, to snyst nemusej.
to rajče : fakt hrozně malý info. když najdu ten leták, woskenuju a postnu ho. Nevidím důvod , proč by kořeny, který importujou živiny nemohly importovat i CO2. Ale fakt do toho moc nevidim. Věřím, že to může bejt blbost, prostě to zkontroluju z toho letáku .
"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....
to psilos: protoze v korenech neni nic, co by ten CO2 dostalo do vnitr a ani neni duvod ho tam rvat. CO2 prece rostlina nedejcha-spotrebovava ho k vyrobe E......coz tady asi neni potreba resit
A to info. Prislo mi to docela jasny a srozumitelny......ikdyz je bez vysvetleni....to je pravda