Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hey, na 3tim fotu z 42. dne tam mas dva arachnoidni pomocniky, na 3ti fotce z posledni aktualizaci vidim jen jakejsi mastnej flek. Doufam zes je chudacky malinky nezliqidoval, ty swine??
Esi je to tak, tak tu karmu vratis.. Grower ma mit uctu k prirode, i kdyz hnoji AH..
newim čim to je ale poslední dobou mám štěstí na samý výborný modýlky!! tady přihazuju foto co sem dostal dneska.. Orange Bud dovezenej z Holandu.. tahle palička má přes půl gramu
Dík..už sem to tu psal... hnojim AHčkama komplet... + Phytamin jako postřik 2x tejdně..
Jo a připomínám že včera sme dali s jednim kámošem půlku tý paličky z holandu do brka a zhulili sme to,a takový pocity sem nikdy neměl!! normálně sem dostal křeče a klepali se mi obě nohy jak kdyby mi byla zima a ani sem na nich nemoh stát!! v těch posledních fázích se mi začala klepat i držka a byl sem šíleně v náladě a hrozně spomalený vidění a slyšel sem ozvěny!! fakt dobrej model...
Tak menší aktualizace z growroomu
Fotil jsem spíš makra malejch paliček,abyste viděli jak je to nádherně vosypaný.. Na posledních fotkách je bubler,ve kterym je řízek ze skunku ve skleníku,roste výborně,mám to abych se s bublerem naučil a mohl ho použít v příštím growingu,zjistil jsem že na tom neni nic těžkýho,takže bude příště bubler! momentálně jsou v growroomu dva malý bublery,v tom druhym je řízek Herera a taky krásně roste!
Tak teď sme byli s kámošem u známýho,a dostal sem řízek Nothern LightsxG13xBlack Widow...
Má G13xBW a tý voprcal paličku samcem Nothern Lights,a z těch semen teď jede matky tak mi dal jeden řízek.. aspoň new model do matkárny,sem zvědavej jak to bude zkuřovat!