Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Muzika pro mě znamená hrozně moc, dokaže mě vytahnout z jakýkoliv depky, čož hulení nedokaže.
No nejdřív sem pár let poslouchal maminku. Když se mi maminka oposlouchala, objevil sem nirvanu. Záhy sem objevil beastie boys(první tři alba, nový na který sem se těšil kurevsky dlouho stojí za houno). Ted poslouchám skoro fšechno, ale když sem objevil freetekno, tak se mi na chvíli zatemnil mozek a poslouchal sem furt dokolečka snad pul roku tři kázy od metráčů, legáčů a NSKáček. To už mě přešlo, techínko si už vychutnávam spíš na akcičkách, na který občas zajdu. Junglík je naprosto v poho do zkouřenosti(ed rush, gardnzity-špínáá). Našláplej džezík se mi moc líbí. Prodigy to je klasa. A klasiku si taky občas v kárce poslechnu. Je toho strašně moc co mě napadá, ale nebudu to zbytečně natahovat ňak sem se rozepsal. A ještě otázečku na konec: poslouchali ste někdy muziku na houbičkách? Ja na houbičkach, když posloucham muziku mam pocit že stojim uprostřed orchestru a přesně vim odkud jakej zvuk vychází-nehoraznej hukot-už se těšim na podzim!
Nevíte někdo, když už se bavíme o muzice, kde by se daly z netu stáhnout MP3 MOZAIKA??? Viděl jsem tu pár názorů na foru, tak kdyby náhodou ...
Mě se líbí i třeba VLTAVA - 30 případů majora zemana, super instrumenty v podání super kapely ----> DOPORUČUJI
ne to sem byl eště moc malej na koncerty ale fakt je, že sou skvělý... Karmínový král - King Crimson...... Graetare, s tebou se skoro vždycky schodnu. Až zas někdy přijedou tak se tam sejdem
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
OK, ale přijde mi škoda, že se tu málo objevuje tak skvělá muzika, jako je (byl) GRUNGE...
O co jde?
Tenhle styl vzniknul (a taky v podstatě zaniknul) v Seattlu na severozápadě USA, rodišti Jimmyho Hendrixe, někdy v polovině 80.let, prvníma průkopníkama byli třeba SONIC YOUTH, MUDHONEY nebo MELVINS. Ve druhý půlce pak nastupuje nová generace mladých umělců, kterým se grunge podařilo rozšířit do celýho světa. Na úspěchu NIRVANY s albem Nevermind se vyšvihly nahoru i další skvělý kapely jako PEARL JAM, ALICE IN CHAINS, SOUNDGARDEN a řada dalších. O pár let později dostala celá grungeová kultura osudovou ránu, když 7. dubna 1994 spáchal frontman Nirvany Kurt Cobain sebevraždu. Nirvana skončila, pár let po ní i Soundgarden, ALice přestala fungovat kvůli závislosti zpěváka Layna Staleyho na heroinu... a tak jediní, kdo nám zbyli, jsou už jenom PEARL JAM nebo FOO FIGHTERS ex-bubeníka Nirvany Davida Grohla...
Grunge je zvláštní odrůda rocku, s charakteristickým drsným, syrovým a neučesaným zvukem "drátkovače na parkety", za nímž se ovšem skrývá překvapivá melodičnost, křehkost a citlivost, texty pojednávají většinou o lidské osamělosti, opuštěnosti, obavách, strachu z budoucnosti a života, odporu ke konzumu a tak podobně... Je to hudba (stejně jako její vyznavači) která si na nic nehraje, je naprosto upřímná, bez jakéhokoli pozlátka nebo umělých úprav, prostě jde o to, sdělit lidem na koncertě své pocity, vyzpívat (vykřičet) se z nich...
Stejně typická je i grunge "móda" - nosit co nejobnošenější věci, roztrhaný džíny, ošuntělej svetr, tričko samou díru... Prostě srát na jakýkoli lidský výmysly, dělat si všechno naprosto po svým... a nebát se dát to najevo...
.....jen bych opravil par nepresnosti. Sonic youth jsou puvodne z New yorku. Ale tamni scenu dost ovlivnila.
Jo a Kurt se zastřelil 5.4. a nasli ho az 8.4. A mozna ze bych mohl pripomenout nedavnou smrt Laynea Stayleho z Alice in chains. Zemrel 5.4.2002 na predavkovani Speedballs (koks+hero).
Jo a treba Melvins taky jeste existujou-viz jejich koncert v palaci Akropolis v Praze minuly rok v breznu.
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.