Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když na to mám čas, tak si dám rád. Horší že jsem dost vytíženej a zhulenej nemůžu vůbec pracovat, pouze doma když něco opravuju a to jsem stejně pomalej a ani se mi do ničeho nechce....Jen tak pro relax.
citace:
Původní příspěvek od logic7.m huleni je vašen proč ji omezovat 5-10 kousku za den
A na diskošce sis dal 10piv a 15 panáků ferneta citruse viď? Mno jo kámoši ze zastávky na rekordmany letěj....a pokud je to pravda tak to vážně nedokážu pochopit :vyduněnec:
no tak u mě je to tak že je tyden (obvykle prazdninovej) a hulim každej nebo každej druhej den no ale když je školni tak to byva obvykle 2x za tyden a na množstvi ani moc nezaleži řeknu to takhle: když si dam před školou prda tak ve škole vystřizlivim a když vylezu ven tak si mužu dat i 5x vic než co jsem měl rano a da mi to stejnej nebo podobnej stav to tělo si myslim že si na to nějak navykne nebo co..... např před tydnem sme ve 3 lidech zkouřili 5 blantu a v pohodě celej den sme si užily a da se řict že cely den jsme měli jeden a ten samej stav ......... ale někdy rano po takovychto dnech sem ještě jak bych to řekl "nevyspanej" ale to se nestava moc často
Já osobně hulím hlavně s kámošema když jsem sám tak občas podle nálady šalvěj. Deně hulim tak 1-6 špeků, ale ne sám vždy aspoň ve třech lidech. A taky podle toho jestli ten týden se musím učit nebo je po písemkách. Ale myslím, že ten joint je něco jako pro ostatní pivo, sejde se s kamarádama, a tak se dá joint je pohoda sranda, takže člověk je spíš závislí na tom obřadu. Toť můj názor a zase sem se rozepsal i o tom co sem nepatří.
Původní příspěvek od Claune Když na to mám čas, tak si dám rád. Horší že jsem dost vytíženej a zhulenej nemůžu vůbec pracovat, pouze doma když něco opravuju a to jsem stejně pomalej a ani se mi do ničeho nechce....Jen tak pro relax.
A na diskošce sis dal 10piv a 15 panáků ferneta citruse viď? Mno jo kámoši ze zastávky na rekordmany letěj....a pokud je to pravda tak to vážně nedokážu pochopit :vyduněnec:
co se ti nezda na 10ti brkach za den? me to zase tak moc neprijde. to de za den vykourit i v jednom cloveku. staci se seknout u pocitace...
Hulim asi 6-7 let.Poslední dva roky skoro denně.Zvlášť když mám já nebo nějakej kamoš harvest time.To se pak za den pár špeku otočí..
Kurdek chce to pauzu