Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4.pokus 800W -sylvania,agrolite
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 145

2rappa>no na chucka norrise tu mam specialni postrik od biochuck
ne jinak cannamo a yerba jsou spanelsky casopisy o pestovani konopi a je tam opravdu hafo zajimavejch vecicek...
maj ted teda zrovna web v konstrukci tak tady je aspon link na prebal posledniho cisla...kamos spanel nema net a vsechny info sbira jen z toho casaku jede 2 sklizen a dari se mu dobre kolikrat mne az prekvapi co vbsechno tam vycte..
http://www.megamultimedia.com/yerba/home.asp

Naposledy upravil 03-06-2006 v 09:57 AM

Old Post 03-06-2006 v 09:42 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
matko291
Slovak Growers

Karma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% PěstitelskáKarma uživatele matko291 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

tak kamarade toto su krasnucke mikrofoniky zaseknuty som na nich uz hodinu fajcit by som to asi ani nechcel alebo hej
a to tam bude kludne aj 300gramcov

K+ for you

Môj 1.Indoor 250W SLOVAKIA ScroG

Môj 2.Indoor 400W WW+K2 Scrog SLOVAKIA

Môj 3.Indoor 400W NL Ebb&Flow SLOVAKIA

291 je späť, 400W,hlina,SSH,KM

Old Post 04-06-2006 v 00:03 AM
matko291 je offline   Profil uživatele matko291   Find more posts by matko291   Foto galerie člena matko291   Click here to Send matko291 a Private Message   Add matko291 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 147

matko> dik za pochvalu...
no to je prave problem ze 300g tam nebylo nevim nevazil jsem to ale odhadem to vic jak 200g nemelo coz je na 2x400W hodne slabe ale zas kvalita materialu byla vynikajici...problem byl jak popsal firestarter z spatne zaplnenosti growroom no snad se polepsim

Old Post 04-06-2006 v 01:53 AM
zlo3lec
Stálý Člen

Karma uživatele zlo3lec - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

pěknýýýý šéfe!!jak byla řeč o tom hašu, kolik tak stoji v maroku ??nedávno jsem se díval na dokument HASCHISCH z maroka jak to tam borci vyrábí a ze 100 kilo trávy udělají 1 kilo nejlepší kvality stylem bušíme klackama dokud nám ruce neupadnou

Amerika zkažená, bude na kolena sražená

kalkulačka spotřeby el.energie

SoUtH MoRaViA HoMeBoY

Old Post 27-06-2006 v 15:58 PM
zlo3lec je offline   Profil uživatele zlo3lec   Find more posts by zlo3lec   Foto galerie člena zlo3lec   Click here to Send zlo3lec a Private Message   Add zlo3lec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sundance
Stálý Člen

Karma uživatele sundance - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 149

Nooo,ehm....paráda!
Koukám,pán si to ve španělích krapítek užívá,co?Hele,jak je to tam se zákony-možná se už někdo na něco takového tady ptal,ale nečetl jsem to celé,takže se omlouvám jestli omýlám stejné téma-každopádně tohle už by bylo na nějakej flastr, průser a vyhazov ze země,plus nějaká tučná pokutička,co?
Kdyžtak se mrkni do mé galerky-také jedu pod 2x400w.

zatím-Sundance

Old Post 27-06-2006 v 22:21 PM
sundance je offline   Profil uživatele sundance   Find more posts by sundance   Foto galerie člena sundance   Click here to Send sundance a Private Message   Add sundance to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 150

2sundance>mno tucna pokuticka urcite legislativa je tu takova ze kdyz tu marihuanu nevytahnes z domu neupozornujes na sebe neprodavas tak se vubec nemusis bat!!muzes tu legalne hulit ve svem byte na ulici prestupek a pokuta prej kdyby neco tak ti vyrhaj kytky a daj pokutu lampu a vybeveni ti prej musej nechat

Old Post 27-06-2006 v 23:06 PM
Xes
Stálý Člen

Karma uživatele Xes - 88% PěstitelskáKarma uživatele Xes - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 151

zdar deth, pridam par pravdivych aktualnich pripadu, pouze pro predstavu co se muze stat, snad ubyde depresi z pronasledovani

Minuly mesic vychytali sousedku jedne kamaradky. Obe maji ganju na balkone stejne jako ja a dalsich 5 balkonu v blizkem okoli.
Sousedce totiz corkar ukrad kytku i s kvetinacem a chytli ho venku na ulici polisi. Corkar (jinak taky prizdisrac a zmrdka) priznal odkud ji ukrad a co je f protokolu, tak po tom se i tady ve Spanelsku musi jit dusledneji. Tak ji zbalili i s kytkama na par hodin k zapisu a dostane slozenkou pokutu. Vysi pokuty neznam, odhad vyse pokuty podle mistnich je 450euro. V prumeru je to tedy 50euro za kytku.
Tolik tedy o okradene osobe a zakonech, ktere maji chranit nas a nase domovy...ve Spanelsku

v Egypte existuje porekadlo 1joint 1rok (basy) a taky spousta lidi huli ganju, letiste jsou kontrolovana ale kdyz se turistovi vylije voda z vodaru na celnim pasu pri prohlidce, tak se ho akorat zeptaji, jestli tam, kam leti, nemaji vodu v kapse 5 jointu od plavcika, ktere se uz nedaly dohulit, totalne vypaleny zrak a na zadech ruzovy Barbie batoh

takze souhlas ze hlavni je neprodavat nebo si toho tahat tunu prilepenou ruzne po tele nebo ve strivkach, tak nelezete mafii do kseftu a ona vas necha v pokoji pohulovat si...rekl jsem mafii? aaa to je preklep, mel jsem na mysli politiky... rekl jsem politiky? aaa myslel jsem policii...rekl jsem policii? aaa ti za nic nemuzou, jsou to jen zaslepeni ignoranti prirozenych lidskych prav na svobodnou existenci...nebo jsem se preklep?

jak smutny by byl svet bez zelene

Old Post 17-07-2006 v 15:55 PM
Xes je offline   Profil uživatele Xes   Find more posts by Xes   Foto galerie člena Xes   Click here to Send Xes a Private Message   Add Xes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:56 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás