Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poprvý jesm byl kupodivu dost zkouřenej, bylo to asi před 4 lety v zimě (závěje jak prase), kákoška mě zhulila a šli jsme na školní večírek na diskotéce (dost psycho, normálně n dízy nechodíme, jsou na hovno). Takový brutální výtlemy jsem nikdy předtim neměl...tlemil jsem se tančícímu spolužákoj...aby jste pochopili, proč jsem se mu tlemil, trochu ho popíšu: image americký kovboj, skalní fanoušek Modern Talking a Arnieho Schwarzeneggera, blbej až to dveřma tříská, a na sobě měl bílý džíny, bílej svetr, černou koženou drsňáckou bundu a černý kožený kovbojský boty...mazec
Po prvé to bylo doma.Ubalil jsem si larvičku z vážky.Byl to nějakej outdoorovej noname a vůbec mě nezkouřil.Při dalších špecích se mi zkouřenost jakoby stupňovala a při 4. jsem měl plnohodnotný stávek.
Člověka to napo1. imho nezkouří, protože neví co od toho má čekat.Asi ňáká bariéra
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast!out05 out06 out07
yea , trosku upresnim, me prvni sklo .. hm.. asi tri ctvrte roku zpet.. zive si pamatuju tu zastavku , jak jsme tam stali a kamos nabil nake skero .. jsem citil akorat cosi v nohach .. jinak nic .. ale na po 3. uz jsem byl dobre ;-) , pul hodiny obchazel strom a nemohl jsem vubec odhadnout prostor .. , nebo kdyz jsem po tom prisel domu, tak sem sedel a citil straslive prijemny hrejici pocit .. nevim jestli to bylo tim, ze uz bylo trosku chladneji .. tyhle momenty si proste clovek musi zazit... pak uz je to trosku o necem jinem ..
prvni trawku sem tez tahal pres sklo...zacinaly prazky a zrowna sem potkal kamose,kerej uz ma cosi odhuleno a on se me zeptal esli nemam sklo,ze ma skanoura...prwni sem wubec nechapal co chce,ale pak mi to doslo,skocil sem dom pro takovy podviziveny skicko,ktery sem dostal...sli sme k nasemu local rybnicku do krovin,tam sme sedli na stawidle a on nabil...dal sem prwniho prda a cekal......a nic,rikam kua me to nic nedela a byl sem cim dal tim nerwoznejsi...a furt nic,tak mi nabil ece jedno...poradne sem to cely vytah a tlacil snad minutu do sisky a cekal...kamos rekl,ze se projdemze to najede,tak sem wstal a po par krocich PRASK.....pocit jako bych se prawe probudil,jako by nebylo predtim nic jinyho,na nic sem si nepamatowal nic si neuwedomoval...vysli sme z houstin a swihli sebou do travy,najednou sem si zacal uwedomovat,jak je wsecko krasne barevny a pomaly...zeptal sem se kamose,esli kdyz skocim tak vzlitnu...odpovedel,ze to mam zkusit,tak sem tam zacal skakat jak pi*a a neslo to,tak sem se nasral a zase si lehl...dale to pokracovalo pokusy zastavit si obraz pred ocima,taky to neslo :-(...zacal sem premyslet o wsem moznym a najednou 10 min total smich :-)...a tak to pokracovalo ece dve hodky...nakonec sme si dali peace a domluvili se ze druhej den si dame zase...celou noc sem nespal jak sem se tesil :-) :-) ....(kua sem se rozkecal:-) )
...... ______________
_-´ King Of The Bong`-_
...\ ___4_E_V_E_R___ /
ja sem e poprve ani nejak moc nezhulil jenom sme dovadeli s holkama totalne v krecich. ani nevim co to bylo. ale uzili sme si to melo to grady zazitek na jterej se ani tak nezapomina (da se po špeku boblejt?)
heh dobry jaksi to kazdej pamatuje, stejne jako prvni sex ja se zhulil poprvy ve 14 s kamosem z fajfky, takze neslo o prvni joint, ten si nepamatuju. Byla to naka ganja, ale zase ji bylo dost a me to hrozne zprasilo. Domotali jsme se na nejblizsi detsky hriste, ja si lehl na kolotoc, ruce a nohy mi visely dolu a pak prisly naky maly deti a zacaly se mnou tocit bylo to fakt prijemny do ty doby nez si jejich maminka vsimla jak sem nasrac a odvedla si je bylo to good.
no poprvý (ve 14) sem se vůbec nezhulila, ale nevim ani jestli to bylo dost kvalitní hulení, vůbec si to nepamatuju, takže to klidně mohlo bejt ňáký jehličí no ale každopádně podruhý sem se dost kvalitně poblila (v kombinaci s malým pivkem ) no a teprv potřetí se to fakt povedlooo
jenže to mam fšechno v hlavě matný, takže o žádný konkrétní zážitky se s váma bohužel nemůžu podělit
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
taky se musím přidat do klubu napoprvénezhulených... několikrát byl výsledkem jenom sušák, až jednou sjem se s kámošema zdýmyl v parku do takové úrověn že jsem to cítil.. a pak už to jelo samo, věděl jsem co od hulení mám čekat.. to kámoška nedávno zaučená na tom byla líp, hned napoprvé si užla super stav, přál sme jí to
spíš když jsme u toho prvního pška by mě zajímal váš první ubalený... do dneška vidím to monstrum, pokud o backroll který brutálně nedržel ale naštěstí těsnil... ale nakaši jsme z něj byli dobře (btw viděl jsem i horší pokusy o joint, určitě by stály za fotodokumentaci k pobavení growerů )
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
flickerbird: první ubalenej špýk byl děsná raketa, nebylo to kuřitelný, tak sem to přenechala profesionálům, zato první pokus o backroll u mě nedopad nejhůř
"A true friend will joyfully sing with you when you are on the mountain top, and silently walk beside you through the valley."
cche to hlavně klid a ruce v teple protože se mi v zimě strašně klepou a pak to jde dobře.. i ten backroll se mi jednou povedl, chce to hlavně papírek dobře zatvarovat a možná i pomoct mu chycením do závitu filtru... pokud se přeloží i frontu tak to nevadí, ale u abckrollu je na to čísti právě lepítko a to se vždycky jak na sviňu přeloží
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
První joint... Nic mi neudělal, ale po druhym jsem byl dost solidně na kaši, třetí mě odpálkoval uplně do hoven, čtvrtej taky, zažil jsem si při tom docela dost, ale aspoň jsem se s tim naučil trochu zacházet a jsem docela rád, že jsem si to prožil.
Jinak k tomu balení: Balim jedině na back, jelikož mi to přijde jednodušší... A záleží na tom, jaký máš papírky, mě třeba absolutně nevyhovujou zlatý smoukingy, protože to lepidlo je jakoby zkroucený v protisměru a brání dobrýmu zaháknutí toho papírku, nejvíc mi vyhovujou OCB, protože ty většinou takle zkroucený nejsou (ale asi záleží na tom, jestli ty papírky někde nezvlhly, nevim...)
Původní příspěvek od Dubinek Jinak k tomu balení: Balim jedině na back, jelikož mi to přijde jednodušší... A záleží na tom, jaký máš papírky, mě třeba absolutně nevyhovujou zlatý smoukingy, protože to lepidlo je jakoby zkroucený v protisměru a brání dobrýmu zaháknutí toho papírku, nejvíc mi vyhovujou OCB, protože ty většinou takle zkroucený nejsou (ale asi záleží na tom, jestli ty papírky někde nezvlhly, nevim...)
jo backroll je jednodušší, ale papírky sou dobrý jakýkoliv, pokud lepíííí
Tak muj prvni spek byl absolutni fiasko. Vypadal teda dost kuriozne - kamos se to snazil smotat na backa a asi na ctyrech mistech to protrh... No, nedal to vubec. Pak jedna kamoska donesla nakej model a aby se mi nestalo, ze mi to zase vubec neda, tak sem prijmul asi 5shotu - to bylo poprve, co sem po paleni blil. Ale ze to bylo nejakyho bliti...