Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konečně jsem v laboratoři vyštrachal úplně tu největší promejvačku co existuje a bude z ní vodník... Nechtěl by mi někdo vyrobit kotlík (hlubší, jako na norm. vodníka? Prosím prosím smutně koukám...) Šlauch bude ze zevnitř poteflonované hadice a hubici ze dřeva... Urá Urá...
Fotka od Pinus-a mi nedala a musim vam predstavit nas vynalez. Ide o nasup do kybla, vodneho bonga...skratka prederavena flasa ponorena vo vode, urcite vsetci poznate.
Zaklad je takyto: Namiesto prederaveneho stupla od flasky s natiahnutym alobalom posobi korkova zatka od vina, ktora perfektne sadne do hrdla flase a tak vyborne tesni. Namiesto alobalu mame kotol vyrobeny z prepilenej sifonovej bombicky(ma vhodny tvar, je kovova a da sa pekne nasraubovat do korku). Ako upgrade je na nasupe rurka(vyrobena zo starej modelarskej vysielacky-anteny), ktora funguje tak, ze dym neprichadza priamo na hladinu vody, ako pri obycajnom vodasovi, ale prebublava cez vodu a tak sa vyborne ochladi, najlepsi efekt sa dosahuje pouzitim ladovo vychladenej vody(chuti to akoby ste fajcili cerstvy vzduch ).
Postup pri vyrobe nie je nijak zlozity: Potrebujete akurat pouzitu sifonovu bombicku, korkovu zatku a nepotrebnu modelarsku antenu(zaujimave suciastky ).
Zo sifonovej bombicky odsranite ten mozadzny dzindzik, co je na konci, alebo co to je, malo by sa to dat odsrobovat, ale nejde to bohvieako lahko, chvilu som sa nad tym trapil a potom bombicku prepilite pilkou na zelezo na vhodnom mieste(vyrabame kotol, takze si najprv premyslite, aky hlboky ho chcete ).
Korkovu zatku prevrtame durchom-durch tak, aby nam tam kotol pekne pasoval(odporucam priemer skor mensi ako vasci, korok sa roztiahne). Do bombicky este vlozime sitko a kotol je na svete.
Ak vam nestaci klasicky nasup, ale chcete ho upgradovat na bublinkujuci, antenu rozoberte na rurky a vyberte si tu najviac vhodnu(ktora ide co najtesnejsie zapichnut do prevrtanej zatky).
Z jednej strany zatky zastrcte kotol, z druhej antenu a nasup je hotovy!
Z postupu pri vyrobe priamo plynie, ze nasup je rozoberaci-skladaci! Inak ja osobne som si ho velmi oblubil, mam dokonca taky, ktory piska! Dufam, ze navod som napisal dostatocne zrozumitelne, fotky to snad vsetko objasnia, aj ked za kvalitu(mobil) sa ospravedlnujem.
Šlukna z přímořské, jižní traviny a plodu eukaliptu z botanické zahrady v Barceloně.. vytvářející optimální směsný poměr vzduchu a kouře.. a dvoudílná dutinka z téže traviny..
No tak toto je bongo z dozy od spreju 400ml, kotol je zo sifónky, vše natreté základnou potom striebornou farbou, vystrihovačka lysní z fólie a nakoniec priesvitný lak. Turbo ako výhoda, pofajč perfektný....
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
tak já vám taktéž přináším pár svých dýmek,moc jich nemám,spíše motám špeky ta třetí fotka je má drtička. Z.
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
A ešte jednu bublinku prerobenú z vysávača soviet prodakšn.....
Čo vznikne z týchto vecičiek keď sa dajú do kopy?
EDIT:
No a objavil som super násadu.... Teraz Bongasmask mňam...
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG