Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, tak jednoznačne HEKÍS To je moja hra proste alebo si strašne rád zaleziem (lezec) buď po skalách alebo keď sa už nedá na skale, tak aj umelá stena a keď ani to, tak aj po meste parkour Proste strašne milujem pohyb, skákanie a používanie rúk...
rad si zahrajem s kamosom na veskere hudobne nastroje (bonga, didgeredoo, pistaly, gitary), vznikaju fakt dobre napady, ale po 5 minutach si z toho nic nepamatame
jo, a huleni a zenske su fajn kombinacia
my s kamosami radi strihame o to kto ubali alebo odlozi bono...proste naj bolo ked sme sa zisli 10 a strihali sme o to ze kto odlozi bong ...iba do troch sme strihali a trvalo to 1,5 hodiny ale aj tak to bola haluz
no pridam aj ja nieco .. my sme hravali nieco take vola sa to ze "jednajedna-dvadva" ..:P najlepsie ked to hraje co najviac ludi kazdy ma svoje cislo klasika dokolecka prvy-1, druhy-2 atd... a zacina sa prvy zacne a povie najprv svoje cislo dva krat za sebou a potom vyebre ostatne cislo napr 8 (ked to hraje 8 ludi) takze priklad mam cislo 1 poviem jedna jedna tri tri ... a ten kto ma tri musi pokracovat povie svoje tri tri a povie dalsieho cloveka naprikad pet pet , len to ze musi to byt rychlo co len trosku sa niekto zamysli a neuvedomi si ze ma take a take cislo tak musi povedat nejake zviera a miesto cisla uz iba zviera ... ked sa zase zasekne tak bude robit to co zveira vydava napriklad 'muuuu' atakdalej :P
PS: je to cdelkom haluz ked uz nikto cislo skoro nema a kazdy len uz hovori muuu muuu kikirikii kikirikii
a este jedna taka light hra je kupite si co najviac litrov vody a tocite dokola flasku po flaske zacinate najprv jednym glgom potom dalsie kolo 2 glgy az pokial sa nevypije vsetka voda a ten komu nevyjnde ten potom nemoze ist na WC to je ciel hry :P
kamoš se pravidelně zapejka do play stationa vyber hry nezalezi,coz me nebavi,my se zasekli na prši a jejich přesnych pravidlech jinak nocni bojovka nebo sex jsou bezva hry. jinak hadi na mobilu jsou masakr!!!!!! )))
posledni dobou si ulitavame na stolnich hrach, uz mam doma celkem sbirku: beng, citadela, porto rico, osadnici, vikingove, battletech ...
je to celkem prdel, skoda ze nektery hry jsou tak drahe ale rozhodne stoji zato - porad lepsi nez byt stale vylepeny u monitoru ... osobne bych doporucil levnou a kvalitni citadelu
pro zajemce pridavam web kde je mozne si hru pred koupi prohlednout, popripade si dat krapet praci a vyrobit
ja když se zkouřim tak někdy hraju cs 1.6 non steam ale jen tak v polovině připadu protože v te druhe si to absolutně nedavam.......btw hraju už 8 let ledni hokej no da se řict že jednou za měsic jdu na led zhulenej ale v 90% mi to absolutně neuškodi někdy mi to jde dokonce lepe.....ale když jedu na zapas tak to raděj nechavam doma
Původní příspěvek od antoo a este jedna taka light hra je kupite si co najviac litrov vody a tocite dokola flasku po flaske zacinate najprv jednym glgom potom dalsie kolo 2 glgy az pokial sa nevypije vsetka voda a ten komu nevyjnde ten potom nemoze ist na WC to je ciel hry :P
hm znam neco podobneho ale neni to zrovna hra pru zkurky
je to tzv. čutora
je to to same cos popsal akorat se hraje s vinkem
prvni si da 1 lok, druhy 2 loky atd.
proc cutora? vziklo to pod standlem pitim vinka z cutory
uz sme to dlouho nehrali
Ja osobně preferuju ve škole se pořádně vyhulit před tělocvikem, a pak hrát fotbálek. Člověku se najednou zdá jakoby hrál s profesionalama a sám nestíha, bžunda jak sviň.