Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kámoš mi po 3 měsícich vrátil tento super výrobek Made in china.
Že prý viděl tady na groweru pěsty pod tímto super světlem. Po 3 měsících mi ho přišel vrátit, stim že na groweru jsou kouzelníci.
Po vypití 5 piv jsme se rozhodli ho otestovat na kladivo, aby už žádnému groweru nemohlo škodit.
PS:pokud chce někdo dva vypínače, 2x čínský zdroj 55-100 V 0,6 A s účinností tak 70%,tak ať se ozve. Pošlu za poštovné
Původní příspěvek od Mr.Inkognito Máte prosim nekdo zkušenost s Rapidled.com a čipy vero29SE?
Rapidled pohoda - zatiaľ vždy bezproblémové doručenie, skvelá komunikácia a aj ochota. Tie SE mám teraz doma v 1750k verzii a vyzerajú dobre, pri klasickej verzii sa mi stávalo že tie original ez-picomate koncovky nedržali tak pevno ako by som chcel.
Rapidled pohoda - zatiaľ vždy bezproblémové doručenie, skvelá komunikácia a aj ochota. Tie SE mám teraz doma v 1750k verzii a vyzerajú dobre, pri klasickej verzii sa mi stávalo že tie original ez-picomate koncovky nedržali tak pevno ako by som chcel.
A jakpa to mají s placením? Koukal jsem že si budu asi muset zřídit PayPal nebo něco takovýho že jo? Jinak pokud jsem to dobře pochopil, tak u té verze SE se drátky jenom zastrčí do těch otvorů že ano? A ta verze SE je novější než vero29 gen7 nebo je to jen trochu jiný druh? Ptám se kvůli tomu zda si mám koupit to či ono? Jde mi o to co by mělo být výkonnější
Bezva ..... a s jakou průměrnou dobou dodání mohu počítat? Nicméně mají to tam docela zajímavé věci a pokud mě to nezadrží celníci, tak bych mohl docela i ušetřit když si vezmu věci za víc peněz.
A jakpa to mají s placením? Koukal jsem že si budu asi muset zřídit PayPal nebo něco takovýho že jo? Jinak pokud jsem to dobře pochopil, tak u té verze SE se drátky jenom zastrčí do těch otvorů že ano? A ta verze SE je novější než vero29 gen7 nebo je to jen trochu jiný druh? Ptám se kvůli tomu zda si mám koupit to či ono? Jde mi o to co by mělo být výkonnější
čip je úplně stejnej, výhodou je připojení kabeláže bez pájení, nevýhodou nemožnost umístit optiky a reflektor. z Rapidled jsem kdysi objednával často, doba dodání byla 7-14 dní, platba kartou online.
čip je úplně stejnej, výhodou je připojení kabeláže bez pájení, nevýhodou nemožnost umístit optiky a reflektor. z Rapidled jsem kdysi objednával často, doba dodání byla 7-14 dní, platba kartou online.
Urcite na nu nie je mozne umiestnit optiku? Pretoze zrovna na rapidled si ju vies k tomuto chipu navolit.
Tak to zní ohledně dodací doby mnohem lépe než dodací doba z číny. kde je to takové "proměnlivé" ...... 14 dnů - 2 měsíce :/ ...... nicméně bych byl mnohem radši za platbu online kartou než si zřizovat nějaký PayPaly
A co se týče tý optiky, tak to tam mají v nabídce za příplatek ...... ale na tu asi budu prdět.
Mr. Inkognito - nedáš na to stienitko, optika (taká tá sklená by myslím mala ísť namontovať so šrobkami ale to nemám otestované.
Ja som si práve objednal ďalšie svetlo na testovanie- https://goo.gl/ywfcr4 tak uvidíme :-)
To Mazar1000 - v prvom rade vyberám len svetlá ktorých výrobca zverejňuje alebo nemá problem doložiť aké čipy a ostatné súčiastky sa v svetle nachádzajú - Cree, Bridgelux, Citizen či Samsung súbor pre mna ok. Zvládnem aj Nichia čipy. Ďalej určite si svetlo neobjednám ak nesie názov Mazar či podobná sračka z Číny ktorých mám doma niekoľko :-)
Ne nedám ..... měl jsem je na svém světle co jsem stavěl optiku Ledil 180 stupňů, ale ten světelný rozptyl i bez optiky byl tak dobrý, že jsem je sundal..... navíc jakákoliv optika kde musí světlo něčím procházet trochu ubere světla, takže proč tomu ještě "stínit" ...... To světlo co jsi objednal jsou nějaký SMD čipy či co? Jako taky jsem si říkal že bych mohl "postavit" něco podobnýho, ale pak mě to trochu odradilo, protože jsem nechtěl pájet třeba 100 diod
Mazar1000:
Pokud by jsi trochu prostudoval vlákna co tu jsou (toto již 4. v řadě), tak by jsi zjistil že tu lidé pěstují i pod LED s cri90......a čipy co psal DrGrinspoon...... COB, SMD i "obyčejnější" ...... A LED světlo asi člověk vybírá podle toho jak to funguje, kdo má jaký s tím a tím druhem LED zkušenosti, podle parametrů, který udává výrobce, podle Youtube videií kde porovnávají jednotlivé zdroje a samozřejmě podle zkušeností lidí na tomto webu, protože tu pod LED pěstuje spousta lidí a mají slušné výsledky, takže že je něco "směšné" bych asi neřekl
Já osobně momentálně čipy od Bridgelux Vero 29...... protože dát třeba 20000,- za 300W světlo od Mazara, který sice v testech (magazin-legalizace.cz) dopadlo dobře, ale stojí 20000,- prostě nedám ..... nejsem milionář, stejně jako spousta lidí tady ..... a z těchto čipů jde postavit 300W za krásných cca 7000 když je člověk trochu šikovnej ..... tak asi tak