Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zajímá mě to taky proto, že nevím, kdy to dojede. Např. u growshop/fairseeds je ta doba dozrání hodně mimo. Chci vědět, jestli ty Natural seeds dojedou v ten čas, který inzerují.
Původní příspěvek od Machoman Asi si taky založím seedbanku, já vůl si pořád myslel, že na to nestačí pár homeboxů...
Machoman seeds , proč ne :-) , podle mojich info ani boxy nepotřebuješ, stačí si objednat v tiskárně obaly a semínka v zahraničí a jede se. Zrovna v Olomouci vzniká nová "seead banka"
Jak tyto "seedbanky" vlastně fungují ? To jsou v Holandsku nějaké spešl přeprcávací firmy, které to prodávají dál ? Že bych si taky založil seedbanku ?
jooo taky mam jejich AF(bonusové ) už sem jich pár vyhodila, tak uvidíme, ale kámoš od nich pojede letos celý out, má jich asi 25seeds, tak můžete sledovat náš dred sunny wetland 2013, zatim tam nic neni, ale prý klíčej na 95%, tak už to je pozitivni, a s tim dozrávánim to je asi vabang u všech modelů od všech seedbank...
Natural Seeds, docela v pohodě, mám od nich Somango, které budu zanedlouho sklízet / přilkádám foto nádherných palic, škoda že necítíte tu vůni při kvetení, opravdu nefalšované úúúúžasné mango/
a ještě Chocolope, Cinderellu99 a White Jacka, ty jsou zatím ve fázi růstu, vše zasazená semena vylezla na svět nejprve dva dny ve vodě, pak už jen substrát a vše je jak má být, a ta cena ? úžasná, no nekupte-to, když je to skoro zadarmo :-)
Ze somanga vám pak napíši smoke / res. vapo / report, tedy jestli se toho dožiji, člověk nikdy neví