Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jaksi nemám co na práci, a tak jsem se rozhodl podělit o svůj první do budoucna dokumentovaný grow.
Chystal jsem se založit topic už dřív, ale jsem línej typ člověka, takže vám představím svoje lásky už v začátku květu.
Kytky vylezly 8.května, aktuálně to je 47dní růstu.
Jedná se o:
AF AK47 (Natural seeds) - aktuální výška je 105cm
AF Skunk1 (Natural seeds) - aktuální výška je 118cm
Jsou ve 100% kompostu a myslím, že si nestěžujou.
Na růst byly asi 2-3 hnojeny fish mixem a po přepnutí jsem použil PK a biobloom od biobizzu.
Co se týče Skunku, tak se začal červenat a krásně voní, ovšem mě trochu zneklidňuje struktura palic, setkal se někdo s podobnou kytkou? jaksi si nedokážu představit jak bude ve finále vypadat.
U akčka se zlomila jedna postraní větev.Někomu asi překážela natolik, že ji musel zlomit, takže ztráta tak 5-10g :/
U skunku začali z ničeho nic hnědnout chlupy, takže z toho asi nic nebude.Počkám až bude hnědejch kolem 50% a seknu to. Nevím, či se to vůbec bude dat hulit, jsou na tom pouze a jenom osypaný blizny a nečekal sem že bude cca po 20dnech květu finishovat, takže sem to nestačil ani flushnout.
Až se mi bude chtít fotit, tak něco vyfotím
Zatím mi příjde že si píšu sám pro sebe, sleduje to vůbec někdo?
Jak píše Hy3nA, hlavně to nesekni moc brzo, podle blizen nepoznáš nic, orientuj se podle trichomů. Z osobní zkušenosti vím, že u automatů je těch 6 týdnů na květu je minimum. Skunk vypadá hodně sativově, takže tam to bude určitě ještě déle. Nech si dařit, jsem zvědavý na výsledek.
Skunk- je asi po 10-12denním průplachu čistou vodou, momentálně je den ve tmě, zítra ho konečně seknu. Doufám že nebude moc stoned, zdá se mi že už je celkem přezrálej.
AKčko se mi hodně líbí, opravdu mi dělá radost.Dal sem mu zatím jednou včera ripen, kterej mu budu dávat každej druhej den.
Potřebuju nutně vědět kolik dní mu cca zbejvá, s mejma zkušenostma to nedokážu odhadnout a bojím se, že sem začal flushovat už pozdě, páč už většina listů žloutne a asi přede dnem začaly i první chloupky.
Budu vám moc vděčnej za typy a pokud by to dovedl někdo tak moc odhadnout, tak bych to rád sekl né uplně přezrálý.
A proč že to potřebuju na den přesně?
V nedělu jedu na 14dnů pryč, takže to za mě bude sklízet někdo jinej. Takže rozdám instrukce a budu se modlit, aby vše proběhlo v pořádku a hlavně aby to bylo seknutý ve správnou dobu.
Jinak děkuju za rady a ještě zkusím něco přihodit v sobotu.