Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Může mi někdo poradit jak nyní umístit fotky z počítače na Grower? Angličtina není moje hobby. A jak koukám tak koukám a nic jsem nevyřešil. Nikde mě to nehodilo abych mohl procházet po disku a svých souborech v počítači. Myslel jsem, že když kliknu na IMG tak to půjde, ale naskočila int. adresa. Tak mi prosím poraďte!
Naštěstí je to nyní česky a vcelku intuitivní. Při psaní příspěvku (nebo jeho úpravě přes ikonku edit/delete) stačí zaškrtnout box Přidat fotografie a případně specifikovat, kolik souborů budete nahrávat z harddisku.
Po odeslání příspěvku se dostanete do utilitky pro správu vašich Galerií - můžete zde připojit fotky ze stávající Galerie nebo z nahrát z disku. V Galerii si lze také fotografie uschovat pro pozdější použití.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Podle mě to záleží na tom, jak je máš seřazený u příspěvku, když jsou nahraný na netu... Prostě je zkus přerovnat v tom pravým okně... Mně to nedávno taky udělalo, jen jsem přerovnal pořadí a vše ok...
Jé hele v tom odkazu na FAQ už to nefunguje jak by mělo. Úplně tam schází ty obrázky
Ale to asi nejspíš bude tim že Realist kterej to tam všechno vytvořil už tu neni
Jinak s tim pořadím fotek v threadech je to jak píše UdL - záleží na pořadí fotek v tom pravým rámečku
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
dneska jsem se díval do FAQu, jak uploadovat fotky. Je tam sice obrázkovej návod jak na to, ale problém je v tom, že se mně ty obrázky nenačetly. Přidávám screenshot, abyste věděli, o co jde.
čus
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
1...
...jaxem taxem... no přišel sem na to, že orázky v . GIFu vá to sice hodi do galerie, ale udělá to náhled-nenáhled, takovej ten křížek, sice funguje jako odkaz do galerie, ale fotka v tématu nikde... JPG je v pohodě.... proč? upozornit ostatní...
2...
ve vokně gde už přímo vkládaj obrázky do příspěvku, nebo se uploadujou nový by v levym okýnku měli bejt fšechny mý fotosky v mý galérce... nebo né?
AD 1 - jojo s gifákama je problém, už sem tu na to někde upozorňoval - nicméně převést GIF do JPGu mi trvá asi tak 3 sekundy (možná 4 )
Tak to sem všechno hažte v JPG a bude klid...
AD 2 - né neměly, v levým okýnku se ti ukazujou jenom fota který nejsou přiřazený k žádnýmu příspěvku (vznikne např. smazáním threadu kde fota původně byly)