Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele ty vaše rady jsou naprd jste nějaký chatrý mně než někdo poradil tak to trvalo strašně dlouho a stejně mně to nepomohlo. Takže jsem si to musel udělat sám.
Takže dejmůj grouwer- nastavení-change avatar-vybereš si nějakej obrázek kterej chceš mít no a pak jen klikneš a je to. Ale ten obrázek musí mít 50pixelu na 50pixelu. No a to si můžeš udělat tak že si ten obrázek otevřeš v malování a tam dáš OBRÁZEK-ATRIBUTY-(ZA JEDNOTKY NECHÁŠ PIXELY,BARVU BAREVNĚ,no a v tom výška a šířky tam zadáváš procentuální zmenšení(můsíš to zkoušet než přídeš na to o kolik to máš zmenšovat. Já jsem jel už ke konci jen o 2).No a až tam budeš mít těch 50 na 50 tak si to ulož a máš avatara kterýho si můžeš hodit na grouwer. A budeš spokojen.
2 Chouris: a co myslíš ,ž jsem popsal ve 2. příspěvku?
jo a můžete si tam samozřejmě dát i animovaného avatara.
Hodně dobrejch jicj´h najdete na : avatary.blogowicz.info
a máte je rovnou v 50x50
Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.
jenomže tohle mně taky řekli ale pořád mně to nešlo. Až jsem musel přijít sám na to že si ho musím zmenšit.a právě von měl v to ten problém. Měl jsi to víc rozebrat, ale jinak mír. Vydíš ještě to neumí protože avatara ještě nemá
chlapci obydvaja ste nejaky mudri ale ked stisknem change avatar tak mi len napise ze dakujem za zmenu svojho profilu a nic sa nedeje a nejak som nepostrehol kde sa dava ta adresa fotky.... takze tak chalani ... stare heslo: kym si to sam nespravim a nepridem na to tak mi nik neporadi ... ale diki aspon za ochotu poradit hashitovi mozno jemu to funguje
na ten avatar uz som prisiel ... zabudli ste obydvaja dopisat ze po stisknuti change avatar si fotku vyberiete v okienku kde je napisane ....prochazet.....mozno len ja som blby... minule som sa chcel dozvediet jak sa rezkuje a nejaky mudrc to rozpisal ako sloh bolo to tak strasne dlhe ze sa to nedalo docitat a aj tak som to nepochopil a pritom ako sa rezkuje sa da napisat do jednej jedinej vety....
Původní příspěvek od kvasimodo skuste mi vysvetlit aj ako sa dava fotka rastlinky ku prispevku ...
daj odpovedat, zakliknes: Ano!pripojit obrazky z galerie
a do ramceka kde je 1 napisies pocet fotiek ktore chces poslat...
das submit reply , potom prochazet - tam si najdes vo svojom pc tie fotky ktore chces vybrat, das odoslat subory a potom pokracovat so zmenami ... a je to
pocuj a nemas moc velke fotky ze ti ich nechce zobrat? myslim ze v tom bude problem. klikni pravym tlacitkom na mysi na obrazok ktory chces poslat, vyber ACD Photo Enhance (ja to upravujem v tom)
, ked sa ti zobrazi obrazok stalc Shift+S naraz a uz len zniz pocet pix
a uloz. max je tusim 512 ...
urcite to je velkostou ale ma to len nejakych 510 k.... ale aj tak stiskam shift a S naraz ale nic mi to nerobi... nic sa mi nezobrazi kde by som mohol zmensit tie pixeli ... mozno to robim zle niesom moc manik do kompov ale tak snad shift a S este naraz stisnut viem .... tak nechapem..
ked stlacis shift+s tak sa ti objavia 2 male tabulky s cislami a tam mas sipky ktorymi pridavas a znizujes tie pixle. tak musis stiahnut tych 510 na cosi menej , das ok a musis to dat ulozit.
a robis to cez ten ACD photo ?? chod na ikonku obrazku ktory chces, klikni prave tlacitko na mysi, daj ten ACD a tam to ries
robim to presne tak ako hovoris ale ta tabulka sa mi nechce objavit akurat ked stisnem ctrl shift S tak sa mi tam zjavi taka blbost ale tam sa to asi menit neda... mozno ze mas inu verziu ja mam acdsee7.0