Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus všichni,jsem tu znovu.Tentokráte se vrátím jen do blízké minulosti - pár měsíců nazpět Toto je várka OrangeBud + Durga Matha (5xOB/4xDM),pěstěná opět pod 600W sodíkovou výbojkou,tentokráte však pod Phillipskou a s opravenou cooltube,závlahový systém se nezměnil (viz. Alešova 600W Sylvania,drip – v odkaze pod podpisem ),pěstební médium kokos/perlit/keramzit,hnojky AH,B´Cuzz stimuls růst a květ,Phytamin,takže v podstatě až na značku výbojky se nic nezměnilo .Naneštěstí jsem neměl zpočátku k dispozici digifoťák,takže fotky jsou z období pár dní před sklizní a při sklizni
Během pár dní nafotím realtime,jak to u mě v roomu vypadá právě teď (pouze OB – oblíbil jsem si tu holku zrzavou ,avšak oproti mým zvyklostem nezastříhávat jsem se neudržel a jednou šmiknul – pokusně),ale to předbíhám.
Teď k těm fotkám
Takže to je prozatím vše.Opět budu vděčný za nějaké ty připomínky atd.
Až se dostanu k foťáku,vyblejsku aktuální situaci v roomu a postnu.Čus bus autobus
Původní příspěvek od wad Tak to je rachot ! Velice by mě zajímalo kolik toho bylo sušeného... Vypadá to fakt sqele... a přemýšlels někdy o bubbleru ? Jinak seš fakt MASER !
Šekuju pěkně , výnos pyl pod mojí normou,bylo toho cca 440g suchého,což je zhruba 49g na kytku,ale vynahradila mi to kvalitka hmmmmmm mňam
Vzhledem k počtu nenasytnejch kámošů a k tomu,že u nás ve zkušebně je imrvére naprosto neprůhledné ovzduší to nevydrželo ani dva a půl měsíce,takže je to vlastně nekonečná smyčka
A bubbler je taky rozjetej (150W VSCROG z 50L zednickejch vandlů na způsob mr. G-mana - s menšími modifikacemi,tímto děkuji G-manovi za excelentní ideu ,foto opět až nafotím )
Čus.
Všem moc děkuji za pozornost i chválu
2 mr.Hlava - jsem moc rád,že se to líbí,dávám do toho ze sebe takříkajíc naprosto vše počínaje časem a chechtákama konče,prostě tím žiju
Moje norma je přísnější než pohlavár na buzerplacu ,to jediné mě žene kupředu
K pěstebnímu médiu: Používám naprosto standartní přísady a to : cca 5cm hrubozrného keramzitu na dno květníku a na to mix kokos/perlit/jemnozrný keramzit v poměru 3díly/2díly/1díl na celkové množství potřebného média.
Keramzit hodně důkladně promytý,kokos (Lignocel používám i přes údajně horší vstřebavost živin)rozpuštěn ve vodě s pH 5,3-5,5,Agroperlit taktéž důkladně vypucován od sajrajtů a jiných nečistot
Rockwool používám Grodan,malé "řízkovací kostičky naložené cca 1 den ve vodě pH 5,7-5,9 a ty většinou jdou rovnou do média (výnos ani celkový růst s použitím i těch větších se nezměnil,tak nač vyhazovat zbytečně cca 150 peněz )
Snad jsem na nic nezapoměl,díkec a čus.
Ještě jsem zapoměl - na vršek mírně upěchovaného média příjde vrstvička hrubozrného keramzitu,jejíž hlavní účel je čistě estetický
Hm...az se zbyhaj papirky......moc pekny...ale wotazka ...jak dlouho to to kwetlo a po jek dlouhe dobe po prepnuti to zacalo...zajima me spis Durga Mata.... Dikec...
Původní příspěvek od sqott Hm...az se zbyhaj papirky......moc pekny...ale wotazka ...jak dlouho to to kwetlo a po jek dlouhe dobe po prepnuti to zacalo...zajima me spis Durga Mata.... Dikec...
SQ
Bohuzel Ales jsem uz nakej ten patek nezavital,to jenom abys zbytecne necekal na odpoved
pisal si ze niesy spokojny z vynosom 49 gramov na rastlinku... ake si maval predosle vynosi? ja mam v plane si zhotovit 600w tiez z hydro drip... tak zistujem informacie... inak moc moc pekne .. velka insspiracia
Původní příspěvek od nokia0022 pisal si ze niesy spokojny z vynosom 49 gramov na rastlinku... ake si maval predosle vynosi? ja mam v plane si zhotovit 600w tiez z hydro drip... tak zistujem informacie... inak moc moc pekne .. velka insspiracia
citace:
Původní příspěvek od Pampalini
Bohuzel Ales jsem uz nakej ten patek nezavital,to jenom abys zbytecne necekal na odpoved