Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny huliče,
zajímalo by mě, jaké jsou vaše oblíbené způsoby konzumování ganji.
Jednak kouření (jointy, šlukovky, vodňasky, vaporizéry, nebo třeba vychytávky jako růže...) a jednak vaření (nějaký oblíbený recepty?)
Dík za inspiraci,
Hulič
Jednou jsem nemel co delat ,tak jsem vzal dvě asi tak 6 cm palice a pořádně je rozdrtil,pak jsem je dal do sklenice ..dal jsem tam lzicku nejakyho chlastu a pak jsem tam dal maslo...zamychal jsem to nehcla jsem to ustat asi tak 3 hoďky a pak jsem to namazal na chleba ...
.... :-) nooo a..... za hoďku pěkněj hukot :-))
zdárek
No to já si dělám doma fajky ze dřeva,a různých materiálů.Zrovinka nedávno se mi povedl pěknej kousek z větve /višeň/ prostě taková ta na způsob krakonošky.Povedlo se mi ji udělati z jednoho kusu a jsem s ní moca moc zpokojen.Jinak já se zabývám výrobou různých skleněnek/výborné na drsnější vzorečky/a prostě všeho přes co se kouří dokonce se dá říci že z toho žiju,prodávám své výtvory v místní čajovně,a lidi to i kupují.teď zrovinka vyrábím fajku řekl bych Africký styl kámošovi jen tak pro radost.Už zbývá jen dozdobiti a je to .....
No pro ty co mají rádi drsnější,ale opravdu drsnější stavy bych něco měl.Napěchoval jsem sklenici od tatarky a zalil to Abshintem Nechal jsem to dva týdny louhovat,a každý den pořádně protřepat.potom přidal karamel, no stačí pět velkých lžic a máte dost velký problém se vůbec postavit někdy jsem z tohoto výtvoru měl fakt drsné stavy/vlnění někdy i barevné vize/
lsdkenny,
mohl bys do Kuřárny napsat příspěvek o tom jak děláš hašiš?
Spoustu lidí by to určitě zajímalo.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Zkousel jsem obvykly zpusob vylouhovani v lihu. Do flasky jsem nadrtil travu a zalil lihem (syntetickym, nejlepsi je isopropyl). Po par dnech to uplne zcernalo a tak jsem to precedil a tu cernou tekutinu jsem vysusil. Vznikl cernej plastik a je to fakt narez...
No lidičkové už jste zkoušeli huliti přec ovoce a různou zeleninku? Je to velmi snadné,stačí do jablka nebo čeho chcete udělati skrs otvor,a na konec udělat kotlík z alobalu aby se nestalo že by travička nasála ovocnou štávu.Potom zapáliti a je to.Nejen že tato metoda kouření cannabis je výhodná tím že když není přes co,tak nějaké to jablko se vžycky najde,ale i chuť si vychytáte přesně jakou chcete
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
ještě k tomu haši - kolik si dal travky do té sklenky/jak velký/kolik lihu,kolik dní si to louhoval sušil.Rozepiš se trochu pro ty méně zkušený a chápavý. Dík
Taky sem to zkousel takhe delat, kdyz sem to prefiltroval ususil a seskrabal a zmackal do kulicky tak to bylo v poho. Ale potom co sem ten shitek zapalil tak to bylo jak dyz palis umelou hmotu
Jednou takhe už nebylo co zahulit,zastavil mě týpek a dal mi dvě pořádný hlavy.Zastavil jsem se u kámoše,ale oběvil se problém.No neměl ni přes co bychom to zčadili/ani ovoce,zeleninu/tak jsme hledali,a hledali už jsem si myslel že skočím do trafiky pro papírky,když tu najednu kámoš stojí ve dveřích a v ruce........SPRCHA.A kdyby jen on jí vzal i z hadicí.No řeknu vám to byl teda záhul.Ale sprchu se do teď nepodařilo vyčistit