Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ako dlho vam trva nez zmotate jointa?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Pohodička Ako dlho vam trva nez zmotate jointa? Příspěvek č. 1

Ja motam do smokingow oblubene farby su> modra, zlata. 1 speka zmotam za 2-3 min je pekne natlaceny a hori ako ciga. Filtre mam vlastne vyrobene z vykresu s obrazkami sisiek. Zaujimalo by ma ci nieje neaka sutaz v baleni jointov. Co vy na to.

Old Post 04-03-2004 v 11:26 AM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
intruder.stk
Stálý Člen

Karma uživatele intruder.stk - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

mam to taki tak 2-3 min. někdy víc když už mam něco vypito

Old Post 04-03-2004 v 11:34 AM
intruder.stk je offline   Profil uživatele intruder.stk   Find more posts by intruder.stk   Foto galerie člena intruder.stk   Click here to Send intruder.stk a Private Message   Add intruder.stk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Ako dlho? Příspěvek č. 3

My děláme každoročně akci, GANJAKOŠT.
A součástí soutěže je i battle tj. balení brček na čas a kámoš to měl i s drcením za 38 sekund, ale byl to fakt krypljoint!

Old Post 04-03-2004 v 11:37 AM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hYp3r
Stálý Člen

Karma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% PěstitelskáKarma uživatele hYp3r - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

nikdy jsem si nemeril cas za jak dlouho umotam joshe a je mi to v podstate uplne sum a fuk...hlavni je, ze se ubali...
za chvili se bude soutezit kdo ho driv vykouri a kdo se driv pobleje...???

"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."

------------------------------------------------
<<Pestovani pod LED osvetlenim - hYp3r>>
<<Cannagenetics>>
<<Konopny "oriskovy" liker>>
------------------------------------------------

Old Post 04-03-2004 v 11:39 AM
hYp3r je offline   Profil uživatele hYp3r   Find more posts by hYp3r   Foto galerie člena hYp3r   Click here to Send hYp3r a Private Message   Add hYp3r to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hYp3r! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ZEta
Grower Medovláska

Karma uživatele ZEta - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

To zaleží na tom, v jakým jsem stavu

•°o.O-zet-O.o°•

Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier

Old Post 04-03-2004 v 12:41 PM
ZEta je offline   Profil uživatele ZEta   Find more posts by ZEta   Foto galerie člena ZEta   Click here to Send ZEta a Private Message   Add ZEta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
devnul
Stálý Člen

Karma uživatele devnul - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Ja by som chcel vediet jake techniky pouzivate napr. Jak motat spaniela alebo partizana trebalo by tu dat neake navody odporucania na papiere a filtre. Zacinajuci hulici by to radi videli ja osobne by som ocenil nove techniky. Viem motat ruzu atd. aj aj ja by som sa chcel tiez priucit.
Najrychlejsie som zmotal za 49 sekund bez drvenia takze tak.

Old Post 04-03-2004 v 13:21 PM
devnul je offline   Profil uživatele devnul   Find more posts by devnul   Foto galerie člena devnul   Click here to Send devnul a Private Message   Add devnul to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 7

drive jsem mel radsi dymku ci sklo nez jointika, ale ted tak nejak radsi motam.. snad jsem se to uz lip naucil (jaky ja jsem byl na tohle drevo) nebo mi spis vyhovuje, kdyz se sejde par dobrych pratel, ale ted je pro me jointik vic nez sklo drive to byly same fajky...sup sup, at to mame v sobe a ted uz pohodka, vic si to asi uzivam...
mno a jak motam dlouho??? hehe.. nevim, zalezi to na situaci, na pocasi, na stavu a na mnoha jinych vecech...ale proste nikam nespecham a tak si na to motani tech 5-10 minut vyhradim... zvladnul bych to asi rychleji, ale kam spechat, ze??

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 04-03-2004 v 18:41 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

ja to beriem ako kult, musim byt v klude, sam a mat vela casu, ked ho degustujeme, tak mam dobry pocit z pekneho johnaa aj znami to odcenia

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 05-03-2004 v 11:09 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pekor
Nový Člen

Karma uživatele pekor - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Brcko sa da stocit aj do minutky, ked je cista hlava, ked som ale mimoza tak to trva od 3-5 min az vobec zbali ho niekto aktivnejsi. Inak ta rychlost v baleni je priamo umerna obdobiu ked je toho viac tak aj tie jointy sa balia same a to tak rychlo ze si ani neprdnes

Old Post 06-03-2004 v 01:06 AM
pekor je offline   Profil uživatele pekor   Find more posts by pekor   Foto galerie člena pekor   Click here to Send pekor a Private Message   Add pekor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
m.i.c.i.
Nový Člen

Karma uživatele m.i.c.i. - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 10

Já balim 5-10 min po holandsku

Old Post 06-03-2004 v 07:53 AM
m.i.c.i. je offline   Profil uživatele m.i.c.i.   Find more posts by m.i.c.i.   Foto galerie člena m.i.c.i.   Click here to Send m.i.c.i. a Private Message   Add m.i.c.i. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zarovka
Stálý Člen

Karma uživatele Zarovka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

4 - 5 min podle stavu a tak...

Old Post 06-03-2004 v 14:16 PM
Zarovka je offline   Profil uživatele Zarovka   Find more posts by Zarovka   Foto galerie člena Zarovka   Click here to Send Zarovka a Private Message   Add Zarovka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SperGeor
Stálý Člen

Karma uživatele SperGeor - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

No já mám obě ruce levý, brčka už nebalím.............sklo je podle mě lepší

Old Post 06-03-2004 v 18:02 PM
SperGeor je offline   Profil uživatele SperGeor   Find more posts by SperGeor   Foto galerie člena SperGeor   Click here to Send SperGeor a Private Message   Add SperGeor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

m.i.c.i. : Jak to je po holandsku?

Ja balim johna docelo dlouho, tak 7minut. Nez to nadrtím, stonečky povytahuju, filtr než navarhánkuju, a pak to jeste docpávám, nejradši až po úplný vrch.

Mimichomodem videoklop Boba Marleyho: How to roll a joint je dlouhý 3:18

Old Post 07-03-2004 v 20:54 PM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shadoow
Stínomyl obecný

Karma uživatele Shadoow - 25% PěstitelskáKarma uživatele Shadoow - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

No záleží na podmínkách jestli sem venku a fouká tag klidně púl hodiny ale jestli sem doma v teple tag si to vychutnávám tudíš tagy dlouho jenom když sem s kámošema tag balim trochu rychlejc a taky záleží na náladě když kripl-kripl špek ale když je pátek tag je to luxus

Fuck off disko!!! FREE tekkno!!!

Old Post 08-03-2004 v 11:07 AM
Shadoow je offline   Profil uživatele Shadoow   Find more posts by Shadoow   Foto galerie člena Shadoow   Click here to Send Shadoow a Private Message   Add Shadoow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

No, myslim, ze v techdle vecech se nemusí a nemá spechat. Já kdyz nijak nepospicam, tak balim se vsim vsudy tak 4-5 min, raci si s tim trochu vyhraju, protoze mam rad pekny, primo krasny brka.
Ale kdybych mel treba pripraveny vsechny veci, tak to je potom otázka 10 vte?in, ne? NAsypat to tam, roll roll, nalíznout, p?ehnout, klepy klep o st?l, zakroutit a je na sv?t?.

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 08-03-2004 v 18:45 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bhang
Stálý Člen

Karma uživatele bhang - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Jo, este neco, taky si vzdycky zuzim papirek, nebo to smotnu na beckera a prebytecnej papir opalim, protoze fakt nerad hulim hnusnej papir navic.

Znam typy, co ubali do celyho papirku a ten spek ma dole treba 3 vrstvy papiru na sobe...to je hnus a plice pritom rvou Neeeee!

Jsem příliš urozený na to, abych byl vlastněn, nebo byl druhým v ředě, nebo užitečným sluhou a nástrojem kteréhokoliv státu světa.

Old Post 08-03-2004 v 18:49 PM
bhang je offline   Profil uživatele bhang   Find more posts by bhang   Foto galerie člena bhang   Click here to Send bhang a Private Message   Add bhang to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:30 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás