Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy sázíte kytičky ven??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
thunder_storm
Host

Dotaz Kdy sázíte kytičky ven?? Příspěvek č. 1

Ahoj,zajímalo by mě kdy už sázíte (předpěstované) kytky ven.Rád vych je co nejdříve zasadil a tak se raději zeptám zkušenějšíchMinulej rok se mi povedla kytička 3,5 m vysoká a sadil sem až někdy kolem konce května... poradí mi někdo??

Old Post 24-12-2003 v 11:03 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

treba sadit podla teploty, ked neklesne v noci pod desat stupnov, tak smelo. A je este lepsie ju rozbehnut pod sodikom, alebo na okne a potom bude mat aj 4 metre

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 24-12-2003 v 11:52 AM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Womitor
Homo Homullus

Karma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% PěstitelskáKarma uživatele Womitor - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Ak chces sadit cim skor tak je to dobre dat na stromy. Tam nemusis pocitat s prizemnymi mrazikmy a inymi hlupostami. Inac teplota pody je rozhodujuca a teplota vzduchu:no ja som cul ze v noci pod 8C by nemala byt. Mesiac povedat je relativne pretoze tato planeta je uz uplne mimo co sa atmosfery tyka

Mám poškodený mozog. no a čo?

Balkonik - womit it!
Balkon 2 - No names
Balkon 2009 - Afghan, SweetKiller, BigBud, SuperSkunk

Old Post 24-12-2003 v 12:15 PM
Womitor je offline   Profil uživatele Womitor   Find more posts by Womitor   Foto galerie člena Womitor   Click here to Send Womitor a Private Message   Add Womitor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
thunder_storm
Host

Pohodička Příspěvek č. 4

robos_jo,rád bych to hodi pod sodíkovku,jenže žádnou nemám ale nejraději bych si ji pořídil,jelikož už mě nebaví čekat až bude teplo abych mohl dát kyti ven....Teď mě to chytlo a nechal jsem si naklíčit a už mám za oknem 3 malý sazeničky)do mého pokoje pěkně hřeje sluníčko,tak proč toho nevyužít,ne?

Old Post 24-12-2003 v 12:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
včelař
Stálý Člen

Karma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Teď mě to chytlo a nechal jsem si naklíčit a už mám za oknem 3 malý sazeničky

Old Post 24-12-2003 v 18:40 PM
včelař je offline   Profil uživatele včelař   Find more posts by včelař   Foto galerie člena včelař   Click here to Send včelař a Private Message   Add včelař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thunder_Storm
Nový Člen

Karma uživatele Thunder_Storm - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

včelařheh,to sme dva,ale jen s tím rozdílem,že já mám za oknem ještě čtvrtou (ale ta je taková postižená) a tu npočítám)jojo...hold se už asi všichni mooc těšíme na jaro

Old Post 25-12-2003 v 11:49 AM
Thunder_Storm je offline   Profil uživatele Thunder_Storm   Find more posts by Thunder_Storm   Foto galerie člena Thunder_Storm   Click here to Send Thunder_Storm a Private Message   Add Thunder_Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
včelař
Stálý Člen

Karma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% PěstitelskáKarma uživatele včelař - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

nenene, ja sem to zkopiroval od tebe ( holt neumim udelat citaci, ale az se to naucim, tak.. )
jako ze mi pripada nesmyslny mit ted za oknem kytky- maj malo svetla a nic ti z toho nevyroste.. ale pro ten pocit a pro radost to staci
mej se..

Old Post 25-12-2003 v 13:43 PM
včelař je offline   Profil uživatele včelař   Find more posts by včelař   Foto galerie člena včelař   Click here to Send včelař a Private Message   Add včelař to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thunder_Storm
Nový Člen

Příspěvek č. 8

to včelař:
však o,ale ám to tak jen pro radost)jelikož už se nemůžu dočkat)nebejt to všechno tak drahý tak bych aj zkusil indoor:-/

Old Post 25-12-2003 v 17:23 PM
Thunder_Storm je offline   Profil uživatele Thunder_Storm   Find more posts by Thunder_Storm   Foto galerie člena Thunder_Storm   Click here to Send Thunder_Storm a Private Message   Add Thunder_Storm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dusann
Stálý Člen

Karma uživatele Dusann - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

2 Rea: jo?!to by mne zajimalo...mas o tom naky konkretni info...co a jak do 1500,-?

Old Post 25-12-2003 v 18:14 PM
Dusann je offline   Profil uživatele Dusann   Find more posts by Dusann   Foto galerie člena Dusann   Click here to Send Dusann a Private Message   Add Dusann to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thunder_Storm
Nový Člen

Příspěvek č. 10

to Realist:
mno jo...ale 1.těch 1500 je celkem dost penízek
2. ti rodiče.....(ale venku jim to mooc nevadí)
raději asi zůstanu u outdoorU.možná až časem našetřím víc penízek a taky se o tom víc dozvím....jinak by mě zajímalo jak bych to zvládl za těch 1500,tak napiš svoje rady

Old Post 25-12-2003 v 18:38 PM
včelař
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

koupis sodikovou vybojky, minimalne 70W a ta stoji nevim kolik presne ale do 1000,- se vejdes a dal bys moch vsechno sehnat uz doma..
vetracky vyndas z pocitace ohnes nejaky plech na stinitko, kvetinace taky najdes, hlinu vezmes matce, hnojivo taky a vodu taky mate.. jo a skrin, vyhazis obleceni na zidly a je to..
at to roste

Old Post 26-12-2003 v 11:10 AM
Thunder_Storm
Nový Člen

Příspěvek č. 12

to včelař:
a jak vypadá přesně to stínítko a k čemu slouží???ono se totiž nikde nepíše o nějakém stínítku,nebo sem to asi přehlédl,ale to myslím nehrozí,jelikož sem toho přečetl celkem dost...tak nevim...a taky nevím,kde bych si moch pořídit tu výbojku...asi v nějakém growshopu,co?ale skříň vhodnou nemám,spíš bych použil papírovou krabici (například od monitoru či od ledničky) a uvnitř alobal...ono by stejně bylo nejlepší se optat známích okolo mého bydliště,jestli takhle pěstují.vidět pěstírnu na vlastní oči je mnohem lepší než doufat,že ji budu mít správně postavenou.nechtěl by jsi sem vyfotit tu tvoji??

for @ll:
nevíte někdo o nějakém growshopu v brně??

Old Post 26-12-2003 v 17:07 PM
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

ja Vam vsetkym zavidim, co si mozete predpestovavat uz teraz, ja si na to este pockam

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 26-12-2003 v 22:39 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
včelař
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

to thunder storm:

prostuduj FAQ! ( odkaz nahore)
koukni do galerie, je tam hodne pestiren. nejake taky z papirovych krabic..
pouzij HLEDANI ( taky nahore) a tam nejdes odpovedi na vsechny tve otazky

a tu vybojku si muzes objednat pres inet treba v nejakem growshopu nebo z obchodu ze stetelnou technikou ( treba http://www.volny.cz/ravosbrno/cenik.htm, no vidis a jeste to je obchod v brne..)

Old Post 27-12-2003 v 13:38 PM
Thunder_Storm
Nový Člen

Příspěvek č. 15

to včelař_
díkymrknu na to

Old Post 27-12-2003 v 18:42 PM
Thunder_Storm
Nový Člen

Příspěvek č. 16

to robos:
po pravdě řečeno...já si je teď nepředpěstovávám.sem si je nasadil jen protože už to asi NEVIDRŽÍM do jara.a tohle stejně nejsou nějaké značkové semena.to mám jen nějakej (ale dobrej) venek od kámoše.sem to chtěl zkusit dát pod světlo (zkusil sem normální spořivku),ale nějak to kytičkám nesvětčil,tak sem je dal na ono.načková semena ještě musím sehnat...nechcou se mi kupovat za hodně moc peněz,ale když je neseženu,tak si budu muset koupit

Old Post 27-12-2003 v 18:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:23 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás