Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ako kazdy rok aj tento si nemôžem dovoliť ujist Outdoorovu sezónu, tento rok som vôbec neinvestoval do seeds, kúpil som iba jedno balenie Charlotte Angle CBD od DP ostatné semena sú z minulého roku co mi zostali a samozrejme bonusovi Kritic auto od Kannabia
Hnojky : Plagron alga Grow, Bloom, PK13/14, Enzymy, Power Roots,,, všetko ale z mierou samozrejme
Zalievanie dažďovou vodou
Prvý mesiac od zasadenia bolo počasie úplne na hovno a stále pršalo, to ste určite postrehli takže sú také kadejaké ale uvidíme ako to dopadne v konečnom dôsledku.. Predsa len aj minulý rok som sa bal a bola to paráda...
1x Originál Amnesia (Dinafem)6L kvetináč - bohužiaľ od mala rastie ako malý mutant, mala 3 listy namiesto klasických 2 aj ďalšie poschodie bolo 3 ale potom začala rast už normálne ale stále je to malý chcipak
2x Charlotte Angle CBD (Dutch Passion)12L kvetináč -Jednu mi zozrali chrobáky, je to rastlina menšieho vzrastu ale zato brutálne robustná, hustá a veľmi kompaktná.. robil som test a skúšal som jednu pred pestovať pod lampou a presadzal som ju asi po 20 dňoch... A je vecsia a krajšia ako ta ktrou som nepresadzal (možno je to len náhoda)
2v1 Kritic (Kannabia)12L kvetináč, ten už štandardne sadim 2 do jedného kvetináča keďže sa mi to veľmi osvedčilo co ste mohli vydiet minulý rok
2x nejaké semena zo sisiek len tak zo zvedavosti, 12L kvetináč
1x nejaké semeno zo sisky ktoré som tiež ako experiment predpestoval 20 dní pod lampou a neskutočne narástla po presadeni a už pekne kvitne ako zatiaľ jediná, 6L kvetináč
Up date 68 dní... Skoda toho počasia prvý mesiac už by to vyzeralo inak.. Ale nevadí...
Pekne kvitnú,, až na Kritic 2v1 jeden z nich vôbec nekvitne, pri balení semien sa asi niekto sekol alebo je proste to semeno fotoperida.. No uvidíme co stoho nakoniec bude