Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
3x cookies Kush 3x pineapple Chunk 600w kokos je to od barneys farm, jsem na to docela zvědavej... jeden cookies uhnil stonek, ještě vypadá že se zachrání po novém zakoreneni ale pro jistotu už roste nový... Už je pod 400kilem aby ty ostatní co nejdřív dohnal...
Nějaké foto.... Predpest box 90x60x90 aeroponicka rizkovnice x-stream, světlo t-neon kit 2x55w roste to pod tím krásně a pěkně se větví.. No posuďte sami je tam 5 kytek...
Jinak to zelený síto mám na kyblu kde je zvlchcovacka aby nestrikala voda, i když někde mám ten chránič co k tomu byl ale asi to nefungovalo jak mělo nebo jsem nevěděl na co to je už nevim... Takhle to fakčí a nemám důvod to nějak předělávat 😁
Holky už o něco zase poskočili... Ten mrzacek uhnilej se chytl, takže budou dvě v jednom kvetniku... Asi je teda ani štípat nebudu... Co myslíte? Má to 16l tak by to mělo i na dvě stačit...
Tak dneska jsem holky už nacpal všechny do boxu... Povedlo se mi průběžně zlamat obě dvě hlavní větve... pi...a su dycky nasranej, že bych rozkopal box, když se mi něco takového stane 😤😤😤 ale snad to bude dobrý a neovlivní to nějak extra výnos kytičky
Ty dvě holčičky jsou oproti nim o dost menší, ale teď ty větší dostali šok z přesazení, tak se na pár dní seknou... Vypadá to zatím všelijak, ale počkejte za týden, jaká to bude džungle 😀😀
Tak prostor jakžtakž vyplněn tak zítra přepínačka☺️ až na pár nalomenych a zlomených větví, což mě dycky nase...re,jsou kytičky vitální a vůbec nic jim nechybí
Dámy a pánové tak jste měli tu čest, číst příspěvky toho největšího idiota všech dob... Dnes ráno jsem přepl... Ano periodu na 12/12 a přeřadník zreguloval ze 400w na 600w...ale já debil Zapoměl vyměnit i žárovku.. Takže do 400w MH lampy palilo vesele 600w... Nevím co by se mohlo stát, ale naštěstí se nic nestalo a žárovku jsem po příchodu z práce vyměnil... Naštěstí to tam teklo jen asi 3 hodiny... Takže děkuji všem svatým, že to dobře dopadlo
Lampa Teda byla rozpálená do ruda... A ještě mě vyklouzla z ruky a vylomila mi větev přímo od hlavního stonku... Tak jsem ji stáhl alu páskou a doufám že se chytne... No komedie 😂😂🙉🙊🙈
Těžká ohýbačka👍😀 ani nevím esi dám tentokrát síť... Možná ani ne... Stejnak mám jen tu gumovou z growshopu, která pruží a má velký oka.. Jako taky se s tím dá něco vymyslet, ale žádná hitparáda... Spíš to fungovalo jako opora pro větve ve finální fázy
Ty jo,dobře jsi ten prostor vyplnil s šesti kytkam, jsem zvědavý na výnos. A koukam, že se vyloženě bavíš divím se, že ta lampa přežila, byl horký i kabel mezi předřadníkem a lampou?
Zduř WeedBurger ☺️jojo dá se to... Trvá to trošku dýl, ale s tím predpest boxem to není tak tragický, Tam je jednou štípnu a alou do kokosu... ...ted jsem si řekl že tomu dám pořádně pokouřit a budu ohejbat co to dá... Vždycky jsem to jenom tak nějak aby to zaplnilo prostor, ale nebylo to nikdy moc nahusto... Teď vypadá že vrcholků bude mnohem víc... Nejvic jsem zatím udělal něco přes 500g, čoveče kabel jsem nezkoumal, tak ti ani nepovim, ale ještě že jsem tam nedal rovnou aj boost na 660w😀