Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak čo chystáte sa tento rok na Cannafest?
Máte už niečo v hľadáčiku, čo by ste si tam radi zadovážili?
Minulý rok som bol a ak sa podarí rád pôjdem znova.
Zdravíčko,chci se vás zeptat co všechno čekat od cannafestu ? Myslim jako neaky slevy nebo free seeds ? Dá se zkoušet různé vaporizery anebo bongy ? S čím vším odcházíte ? Překvapení ?
veľmi veľa letákov na začiatok, ale inak kopa darčekových predmetov a sú tam veľmi dobré zľavy na semená, bonga, prakticky na všetko, rôzne súťaže... je tam asi všetko čo sa týka marihuany, či už na pestovanie alebo konzum, priemyselného a medicínskeho využitia, vaporizery sa tam skusaju, bongá som tam moc nevidel skúšať, ale sú tam fakt zaujímvaé kúsky niektoré ... na konci festivalu su vraj ešte väčšie výpredaje... dá sa tam uštriť ale aj minúť kopa penazí
Takže v minulom vlákne padla otázka, či bude na Cannafest dostupný MammothP a tak som písal s Colin Bellom (majiteľ a zakladateľ) a potvrdil mi, že tam bude a nakoľko mi dochádza inoculant určite budem kupovať.
Semínka zadarmo můžeš dostat u stánku Legalizace. Jinak záleží na různých bankách, jak se budou chtět prezentovat. Asi pře dvěma lety dávala Pyramid Seeds semínka do relamních tašek rozdávaných s ostatními letáky při příchodu. Jinak tam bývá hodně všeljakých kol štěstí, kde si můžeš za poplatek vytočit i celkem hodnotné ceny.
Urcite si to tenhle rok nenecham ujit a splnim si jeden z mych mini snu, ucastnit se na cannafestu
Doufam ze dovtedy budu mit i dostatecne zasoby huleni
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Kolik semínek? To ti asi nikdo doředu neřekne. Záleží na jednotlivých prodejcích, jak to pojmou s reklamou. A kola štěstí má taky každý jinak. Možná od pajdy výš. Někde třeba zadarmo. Dříve bývalo točení tzv. "Senínko štěstí" asi 2x denně na hlavním podiu a tam si moderátor vybíral z davu. To bylo zadarmo. Ale minulý rok se to již nekonalo. Počítej spíš s tím, že si budeš moct koupit semínka se slevama, než že budeš mít plný kapsy semínek zadarmo.
Jinak my jezdíme vždy na 3 dny. V pátek je ještě míň lidí a dá se celkem slušně projít a prohlížet stánky. V sobotu už je tolik lidí, že těžko projdeš a špatně se prodírá i k pultům stánků. To se vyplatí navštívit některou z odborných přednášek. A v neděli už je lidí méně. To už zas projdeš v pohodě. Navíc mnozí prodejci odpoledne dávají výrazné slevy na vystavené zboží, asi aby to nemuseli pracně skládat a zase stěhovat domů
Původní příspěvek od zverinazezlenic Kolik seminek se da nazbírat? Co koŝtuje "kolo stesti"?
Ma cenu jit vsechny 3 dny?
Da se tam stravit cely den? «
Tak vždycky si semínka můžeš koupit,je tam spousta seedbanků,všude sleva,mám pocit tak 30 - 50%.....a kolo štestí stojí tak od 40 až tak do 100,nevím je jich tam více.ne jen o semena,ale i jiné věci....
Vyzkoušet můžeš vaporizéry,bonga jsem taky neviděl,že by někdo zkoušel...
Všechny 3 dny nevím no,mě by to asi nebavilo,jedině když máš nějakou partu přátel a travku sebou
Letos ještě nevím si pojedu, nic moc úroda,asi tím suchem nebo nevím,ale prostě máme s bratrem všechno hrozně slabý,moc to nedává....chtěl jsem dělat mast,ale to jsem měl v plánu si něco nechat na hulení,nakonec to všechno dám na mast (nejspíš)... No a bez hulení se mi až tak nechce,maximálně taky kvůli semenům...
Tak dnes jsem nevyrazil ale rád bych četl vaše postřehy..
Bylo hodně lidí ? Je lepší jít v sobotu bo dokonce až neděli ?
Posbírali jste FREESEEDS? Mám šanci je taky posbírat ?