Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tentokrát strain 8 Ball Kush od Barneys Farm, měl sem 10 semen z toho 9vyklíčilo a 7 se chytlo. Pojedu 100% scrog
Mám to ve stanu 90x90x180
Světlo již zmíněné SPIDERVERO29 300W od kluků z ledideal.
Odtah PK 220m3/400m3
Hlína Plagron Lightmix
Pacháč PK 360m3
Hnojivo Hesi
2x klipsňák na ofuk
Holky mají 6 nebo 7dní, nepamatuji si to přesně )
U 2nebo 3 kytek se mi ale stalo že jim jakoby začínají žloutnout okraje listů a u jedné jsou nažloutlé idva lístky které rostou nové, nevíte čím by to mohlo být?
dnes jsem poprvé zahnojil, doufám že to mají z nedostatku živin. ph zálivky držím mezi 5.8-6.2
Naposledy upravil FrantavBaraku 09-09-2018 v 06:35 AM
Ahoj, takhle malý rozhodně nehnoj 😉 light mix je mírně predhnojený, 2-3 týdny stačí voda, eventuálně s kapkou kořeňáku. Zálivka ideálně dešťovkou a nemáš co podělat 😉
Jak vysoko máš světlo, napadlo mě, jestli jsi je jen nepřipálil ??
Zdar.
Světlo cca metr nad.
Lightmix je na 14 dní, ale pro kytku, která bude sát chleba kořeny tak nějak více
Semínka bych do toho vůbec nedával, pro ty je to zbytečně moc silný ten koktejl po zalití. Ten kořínek toho fakt moc nesežere
Teď by to chtělo změřit EC výtoku.
Neprolíval bych celý květináč. Pokud bys to chtěl změřit, nejlepší nahnout květináč 45 st. na roh postavit a pomalu prolévat čistou vodou pH 6,5 do rožku, až začne malinko vytékat, fakt stačí trocha, ať si ty živiny nevyplachuješ.
Změřit EC, pokud tam bude vyšší hodnota, dejme tomu přes 2-3, je tam toho hnoja dost.
Až budou kytí po prvním střihu, i kořeny budou sílit (cca 3 týdny), pořádně prolít a zase změřit. Teď už bych si troufl na celé prolití, aby toho vyteklo více, cca deci a tam už zjistíš, že je třeba pomalu začít nahnojovat.
Jinak LED a tohle bahno v kterém ti to roste není moc dobrá kombinace, hlína pomalu vysychá. Příště vol raději COCO-MIX, pokud teda nebudeš chtít vyloženě čistý kokos uplně bez EC.
GL.
pic ...
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
Původní příspěvek od mico Zdar.
Světlo cca metr nad.
Lightmix je na 14 dní, ale pro kytku, která bude sát chleba kořeny tak nějak více
Semínka bych do toho vůbec nedával, pro ty je to zbytečně moc silný ten koktejl po zalití. Ten kořínek toho fakt moc nesežere
Neprolíval bych celý květináč. Pokud bys to chtěl změřit, nejlepší nahnout květináč 45 st. na roh postavit a pomalu prolévat čistou vodou pH 6,5 do rožku, až začne malinko vytékat, fakt stačí trocha, ať si ty živiny nevyplachuješ.
Změřit EC, pokud tam bude vyšší hodnota, dejme tomu přes 2-3, je tam toho hnoja dost.
Až budou kytí po prvním střihu, i kořeny budou sílit (cca 3 týdny), pořádně prolít a zase změřit. Teď už bych si troufl na celé prolití, aby toho vyteklo více, cca deci a tam už zjistíš, že je třeba pomalu začít nahnojovat.
Jinak LED a tohle bahno v kterém ti to roste není moc dobrá kombinace, hlína pomalu vysychá. Příště vol raději COCO-MIX, pokud teda nebudeš chtít vyloženě čistý kokos uplně bez EC.
GL.
pic ...
Coco sem nikdy nejel , jenom hlínu. Budu si o tom muset něco počíst Příští kolo bych do toho šel, světlo jsem dal 90cm nad tak snad to bude lepší))
Původní příspěvek od mico Zdar.
Světlo cca metr nad.
GL.
pic ...
Promiň, ale kdybych to až takhle hrotil, tak mě to pěstování snad ani nebaví. Pěstuju v light mixu dlouho, žádné problémy. Jak od řezů, tak od semena 😉 ec neřeším.
Když máš ok substrát, leješ hnojky jak a kdy máš, máš ok vstupní vodu, tak není co posrat 😉
Jo a se světlem je jasný, že ho můžeš postupně dávat níž. Určitě se o tom něco dočteš v místních vláknech 😉
Rozhodně to takhle hrotit nebudu, nemam strach že by se jim něco stalo, už sem pár kol odjel, ale pod HPS Jen sem nevěděl že musí být že začátku světlo výš.
A k ty hlíně, taky sem nikdy neměl problém a koukal jsem tu na thready lidi co taky jedou hlinu a led a nemají problém.
To chce klid
No samozřejmě že když prvotní cíl je, aby bylo co do zobáku, netřeba řešit složité věci.
Pokud to někoho fakt baví, chce udělat maximum pro zlepšování.
Posunovat se drobnostmi.
... důležité je mít všechno krapet v píči, žádné očekávání - žádné zklamání
tim,ze da svetlo vys u tak malejch prcku,rozhone neudela nic spatne,ba naopak.az se mu to rozroste,tak je prece muze dat niz,ne?problem vidim ve svetle a tez,jak zminujete,v zalivce.rozhone nehnojit.enjoy
Dobrá rada nad zlato.Opět jsou tady napsány bludy jaké svět neviděl.To že mu trochu žloutnou lístky ,tak to určitě není světlem.
Chcete radit a pak má borec v tom jen guláš.
Svítí dvouma čipama tj 140W.Na malé prcky je to uplně v pohodě.Metr vysoko by musel dát světlo 1000 W hps.
Kup si zvlhčovačku vzduchu a na tak malé prcky dej klidně i 80% vlhkost.
Nepřelívej to a budeš to mít vcajku.
dobrej fikus taky nad zlato!tech 18let asi pestuju zbytecne,kdyz nemuzu napsat radu z vlastni zkusenosti.tady aby si bal clovek i uprdnout!
s tim parenistatkem jen souhlasim.
osobne bych prcky pod ledky nedaval,ale kazdyho boj.kamo.
to fikus tvou reakci jsem zcela ocekaval.
grower uz bohuzel neni,co byval.
driv se tady konstruktivne diskutovalo,ale dnes je zde jen jeden buh a ten jediny ma pravdu.
tvoje rady se mi zatim pod led bohuzel neosvedcily,takze moje stanovisko je odlisne.