Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobrý den všem, již předem děkuji všem, kteří si dají tu snahu, mi odepsat na můj určitě již mnohokrát zodpovězený problém.
Založil jsem box 1200x1200x1800 mm (značky Mammoth)
zářivka 400w sodik
odtah: primaklima 800m3 ( včetne - uhlikový filtr k tomu určený)
2x ventilator na proudění vzduchu.
Jednoduchý a zřejmě i velmi předvídatelný dotaz. Přesto prosím o trpělivost
-- Ventilátor PrimaKlima 800m3, jsem zapojil dle rad, ale hučí tak moc, že neslyším téměř vlastní slovo v místnosti. (větší obývák) ventilátor mám položen na growboxu. Regulovat jsem to chtěl odhlučněným potrubím, ale největší rachot vychází právě z ventilátoru. Když dám ventilátor dovnitř, určitě to pomůže, ale určitě neeliminuje tolik hluk. Měl by někdo tu snahu a nasměroval mne, jak správně vyřešit tento problém? v Tématech jsem hledal, ale tento konkretní typ ventilátoru jsem nenašel. Budu rád za cenné rady od zkušenějších Předem děkuji, případně mohu připojit foto pro větší přehled. pěkný den.
Nebo samotný motor zavři do krabice a vytlum nějakým materiálem. Já to mám v kartonové krabici co má tak 20L a kolem je narvaná skelná vata. Narozdíl od tebe mám jen mezaxiál co má tak 200m3, ale v principu by to mělo pomoct. Ven trčí jen vstupní příruba pro pacháč a příruba pro výstupní aluflex. Celé to mám zavěšené uvnitř pod stropem. U mě dělá největší rachot proud vzduchu potrubím takže motor tolik nijak zásadně nehučí.