Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po 3leté pauze se vracím za Vámi, byl jsem tu pod nickem FrantaZPanelaku, jel sem 400w v bytě. Problém nastal při neuvěřitelném zápachu při sklizni tak sem s tím radši seknul. viz http://grower.cz/pestovani/marihuana/tema/t-76137.html
Ale nyní už je Franta v baráku a proto vás žádám o názor na tuto sestavu z ledideal.cz :
Teď když mám klid tak bych to chtěl znovu rozjet, a hodně mě lákají led světla.
Komplet Led grow box“L“
Grow box 90x90x170 Dark street (100%mylar,stříbrný)
led Spider Vero 29 300Watt
16xkvětináč 5,7 l+misky
hnojiva plagron(růst,květ)+enzymy
pachový filtr 125 ,360m3
ventilátor Prima Klima (regulovatelný 240/360m3)
hlína Plagron ligh mix 100L
digitální časovač
potrubí alu flex,spony a veškerá kabeláž
Zdar, Frantovbaraku
na ten prostor bych dal větší 11 L květináče. 11 l mají rozměr 25x25, tak se ti tam vleze 9 kytek a ještě zbude trochu místa na rozvetveni.
Jináč dobrá sestava.
Světlo je pecka a i zbytek věcí je dobře. Prima Klima je jednička na trhu a co znám kluky, tak mají všichni prima klimu. Akorát ta verze ctrl je hodně hlučná v menší rychlosti, ale to vyřešili, že prima klimu jde koupit i s EC motorem. Ty budeš mít asi dvou rychlostní, takže ta není tak hlučná.
Čau já si box sestavu vybíral sám, ale taky od nich, když vezmeš světlo, máš všechno zbylé vybaveni za velkoobchodní ceny, takže si to můžeš poskládat úplně jak chceš, vzít si i hnojiva a tak, ušetříš jinak to světlo je největší pecka!
Nebudeš litovat, uvidíš, já mám světlo v něco menším boxu,ale zase jsem chtěl vyšší, mám 80x80x180, hledal jsem nějaký s největší stabilitou a to je ten green qube, nosnost 100kg,2,5 cm průměr trubek, kovové spoje, jsem z něj nadsenej, ten jediný mi nemohli dodat, mají ho jen v hotchilli, nikde jinde, ale je fakt suprovej, spousta různých malých vychytávek
Ja mam 90x90 250/400w a vzdy jedu 9x 11l kvetinace. Asi nejrozumensi vyuziti prostoru dle mne. Jednou sem sel i 16 kytek na tomhle prostoru ale to je asi waste of money, hlavne ked som bral klony po 250/kč.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
mam greencube, ale verziu 240.120.220 a niesom s nim spokojny. Nema pristup z bocnych sttran stanu, ale ak to tebe nevadi, tak je v poho
Ak pouzivas pro hanger na zavesenie, tak velmi tazko ich pripevnis k tym hrubsim tyciam. odporucam kupic vacsie pracky/karabinky.