Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já zkoušel dávat peroxid před výměnou roztoku na pročištění systému a po dvou hodinách kytky uvadaly, tak jsem to hned vylil a už je to ok. Je možný, že by si nějak nerozumněly s JIDB? Vim že to zabije veškerý biosložky ale až takovou reakci jsem nečekal ...
To jsme si blbě rozumněli Vim že se to do JIDB dávat nemá, tak jsem tam dal normálně koncentraci 1:2 a po dvou hodinách byli všechny uvadlý. Navíc mám teďka na dně nějakej bordel a nevím co s tim, prorůstaj mi tam kořeny z odkapový vany, takže to mi čištění dost komplikuje mysíš že bych do toho taky mohl zkusit lejt ATA clean? Jinak už tam maáš taky solidní bush
Máš to už slušně nakvetlý, já jsem od tebe o 3 dny napřed, takže jsem na tom podobně. A co to máš vůbec za model? A kolik jim solíš jestli se můžu zeptat? Ty moje nechtěj víc jak 1.5 mS a vstup mam 0,23. Ještě se s tim obeznamuju, tak jsem z toho trošku paf 😃
No kolik jim dáváš EC v tyhle fázi. Ja jedu Mazara a když jsem mu zkusil dát nad 1.5 tak tam bylo po dvou dnech EC 1,8 a PH 5. Takže jsem to srovnal na původní hodnoty a je to zas ok.