Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po dlouhe dobe (8let) jsem se rozhodl zverejnit par fotecek ze sveho “polickA” a sklenicku nadmorska vYska 430 mnm podhuri krkonos, pocasi na hovno kytky SUPER
Jedna se o klony Alpine rocket(AR)-(klony z klonu z Vidne)
Autoflowering seeds:
Cheese od dinafem 5/j5
G 14 fast buds 3/3
Blow mind auto od sweet seeds- spatna klicivost 2 z 5, ale nejvic osypane a chutne
Chemie od bcuzz A + B, pk , bloom stimulator a na zaver netopYri guano plagron-mam ho rad
Af sazeny v druhe puli kvetna, sklizeny okolo 23.7 jejich misto obsadili AR
Maliny a sklenicek osazeny 23.6, coz se u skleniku ukazalo jako moc brzo- 3 krat jsem zastipaval pul metrove vetve
Foto Maliny velikost cca 110-120 cm
1. 7.8 “zacatek kvetu”
2. 9.9
3. 16.9
4. 22.9
5. 25.9 sklizeno 27.9 naposledy hnojeno guanem na konci srpna
Fotecky AF 14 dnu pred sklizni, foto ze sklizne nemam bohuzel mi zacala G14 a BMA plesnivet, tak jsem kosil hlava nehlava a nefotil jinak absolutni spokojenost az na klicivost od sweet seeds(asi smula)
Foto
1. Cheese vsichni “stejni”
2-3. G14
4-5. Blow mind auto
Tu alpskou raketu Ti závidim pred letama sem ji out jel... (semena od swiss seeds)
Nejen ze je vhodna do naseho podnebi (me to dozralo ke konci zari, letos bylo zari hnusne ale) a je hodne odolna. Ale je to i docela silny... delalo mi to mensi palicky, jednu za druhou (stipal sem).
Tys ji zkousel indoor? Ja se do toho casem pustit chtel, ale uz si tim nejsem tak jistej kdyz pises ze to neni ono
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Tady mam par slibenych fotecek palic AR od malin, sklizen probehla 27.9
citace:
Původní příspěvek od crazyben Tu alpskou raketu Ti závidim pred letama sem ji out jel... (semena od swiss seeds)
Nejen ze je vhodna do naseho podnebi (me to dozralo ke konci zari, letos bylo zari hnusne ale) a je hodne odolna. Ale je to i docela silny... delalo mi to mensi palicky, jednu za druhou (stipal sem).
Tys ji zkousel indoor? Ja se do toho casem pustit chtel, ale uz si tim nejsem tak jistej kdyz pises ze to neni ono
Silna je dost, odolna relativne takY, ale letos to nedala idealne...
indoor ji zkousim kazdy rok koncem zimy jestli nehermi ale ma vzdy spatny podminky(maly kvetinacek a bejva nekde nakraji, aby nebrala dobre misto)
[QUOTE]Původní příspěvek od crazyben
[B]Tu alpskou raketu Ti závidim pred letama sem ji out jel... (semena od swiss seeds)
Čau hledal jsem na netu seeds a nenašel jsem nemůžeš poradit kde sehnat nebo poslat nějaký odkaz dík
dík ale to jsi mi moc nepomohl není to pro mě reálné
No klon stoji 10E(4-5ks za 1000-krasa-schovas do flasky), cesta do vidne zlutaskem nebo flickbusem draha taky nebude... myslim ze i se svacinou(chleba s vysocinou a maslem) ses zhruba na 2000-2500kc kde nejvetsi investice je maslo pak je na prd doprava mhd po vidni k floweryfieldu, ale i to se da zvladnout a chytre tel vse jistej
No klon stoji 10E(4-5ks za 1000-krasa-schovas do flasky), cesta do vidne zlutaskem nebo flickbusem draha taky nebude... myslim ze i se svacinou(chleba s vysocinou a maslem) ses zhruba na 2000-2500kc kde nejvetsi investice je maslo pak je na prd doprava mhd po vidni k floweryfieldu, ale i to se da zvladnout a chytre tel vse jistej
dík za info ale me staci jeden rez nebo seminka na dalsi
sezonu rizky jsi udelm sám
Ahoj, přidávám pár foteček ze sklizně skleníku dne 2.10.2017
Samosebou nebyl úplně vlídný podzim co se počasí týče a “přišla” plíseň, ještě to pár dnů chtělo, takže paličky nedobobtnaly a měly docela dost listů, ale i tak jsem spokojen, uvidím co z ní vytáhnu letos smoke report a fotky sušiny dodám snad zítra