Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím Groweři,potřeboval bych pomoci ohledně málo aromatických odrůd,zejména sativ,po delší době chci nakopnout indoor,ale nechci se moc trápit z pach.filtrama apd.
Dobrou zkušenost jsem měl ze S.A.G.E,ale nechci hulit furt to samé.Předem dík za tipy.
Ahoj, doporučim ti od Mrakoplaše White Fire OG. Selektoval jsem ji já před lety a za tu dobu hodně ztratila terpeny v květu. Prvních 60 dní skoro žádný aroma, na posledních pár se ale i tak nasere a smradu se stejně nevyhneš. Nicméně je to jeden z nejchutnějších a nejsilnějších modelů, ani výnos neni špatnej. V květu žádný listí, jen ta sativa to teda moc neni...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Chlapi dík C99 to jistí,ještě se chci optat jak je na tom v tomhle směru Jack Herer?Myslim že jsem ho kdysi jel a moc nesmrděl,a nemáte někdo zkušenost z Fredy's Best od Dutch passion?
Zdar,Jacka jsem kdysi jel a měl jsem ho dost kořeněnýho,žadnej extra smrad..Jedíná sativka co mi vůbec nesmrděla byla ACE Seeds - Purple Haze x Thai ta nevoněla skoro vůbec,až mě to sralo..Jen takovej lehkej mrkvovej odér,ale účinek...!paráda. Přesto nedoporočuju,někdy v červnu setá a sklizená v prosinci!!celou dobu jetá 12/12!! šílenost.!..To už nikdy!
Možná něco podobnýho,ale néé takovej extrém.pic a dobrej výběr!!
Dík za tip Lemon vypadá pěkně,uvidíme příště,ted valim C99 a musím uznat že ani 14dní před kosou moc nezasmrádá,jen při otevření boxu se vyvalí ananasové aroma,bavímě i když z kraje mi dávala zabrat
prosim jeste nejake tipy na odrudy s minimalnim oderem. chci v lete naplnit sklenik v zahradkarske kolonii, nesmi to byt citit. dik za vase zkusenosti.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.