Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja sklizim tak v zari nebo rijnu...dulezity je aby to nechytlo plisen!!!Do prvnich mrazu bych kytky venku urcite nenechaval protoze by ti to na 99% shnilo.
take pravidlo znie ze kosit ked je 80% vlaskov na sicach hnedych tak tak nejak. No keby si to nechal do prv&ch mrazov?co ti ja viem ci by sa to tym kytkym pacilo?
no ja jsem skoušel minulej rok_ to s kytkama trochu nechat přezrát__ měl sem toho dost, tak jsem sklízel na třikrát..... výsledek byl, že jeden model , měl různý vlastnosti._ Když kyti necháš přezrát, paličky se ti zalistnatěj, vysipou se ti na zem pestíčky a možná ti začne plesnivět. Každopádně rozdíl byl markantní. ty přezrálí byli spíš tak na pořádnej odpal někde doma v klídku a soukromí. MOc MiMo do společnosti. ...jo abych nezapoměl, když ti nezačnou plesnivět palice, tak se do toho můžou vrhnout kořeny. a to ta kyti tam už jen tak stojí .zbitečně. -sklízet tak jak píše Womitor_je asi nej na sílu_ zkoušet___mm
ahoj, priatelia!
sledujem to tu a cerpam z vasich skusenosti a postrehov, ale teraz by som od vas poterboval poradit.
myslite (podla obrazkov), ze som uz vo finale a mozem ju seknut? alebo treba urobit lepsie fotos?
alebo mam vychladnut a este chvilu pockat?
aby som to upresnil:
ide o Bublleberry, mam ju od semena, resp. od priesady vonku vo folii a je v kvete uz asi desat tyzdnov (tu sa vsak mozem mylit, som zaciatocnik). ja viem, ze podla mudrych webstran by som ju mal nechat do polovice oktobra, ale mne sa uz pozdava. nie som si vsak isty a preto by som rad vedel vas nazor. dakujem.
ps.: tie fotos som urobil dnes rano a ide o 5 slecien.