Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takze ve zkratce: sklenik na jiznim svahu, 6x3m, vyska 2m, pres sklenik prehozena a upevnena folie na foliaky kvuli zatekani vody dovnitr - funguje 100%.
Genetika: 14x automazar od DP
Auto Ak-47
Auto syrup od budhaseeds
Auto polarlight od DP
Auto blueberry od DP
Auto magnum od budhaseeds
+ mozna jeste neco ted z hlavy nevim pozdeji doplnim
Celkem 33ks af+ 3 normalni (orange sweet)
Kyble v rozmezi od 10-50l.
Substrat obyc pestebni substrat z obi+ trosku odlezeleho hnoje+ perlit +granulovane guano.
Vysazeno 4.5 2016
Jede to rychle jako svine, par uz ma 100cm:d 29 den rustu, vetsina uz nahodila preflowers, dostaly dvakrat hnojky na rust, teplota jak kdy ldyz to pari tak okolo 40 ale vetrame co to jde, a vlhkomer mi ukazuje 30% vlhkost, je to asi blbost a funguje obracene takze tam bude tehc 70%..
Ve 29. dnu metr? Ti ty autoflowery budou za 3 týdny bourat skleník. moje mají též cca 29 dnů a jsou tak 30-50 cm, a i to je ocela slušné, když ještě tak 3 týdny porostou.
Jojo 6x3, a celkem velky kyble necekal jsem ze to pojede takovy bomby, napadlo me dat kolem kazdy kytky pletivo s velkyma okama a ruzne to proplejtat aby se to tam vubec veslo jel jsem minulej rok af na terase a ty byly ve finale kolem 50cm kazda. Tak doufam ze tohle nepreroste prece jsou to afka ale sklenik dela svy no a jeste jsem se chtel zeptat, mam v planu natahnout prodluzovak a dat tam normalne dva stojanovy vetraky kvuli plisni, ale netusim jestli nebude vadit ta vlhkost ty elektrice ( voda tam nezatejka- ani kapka)
34. Den, zase to povyjelo, vetsina uz ma pres metr, 4 dny to kvete. Pristi zalivka budou hnojky na kvet.
Myslite ze je dobry napad natahnout tam takovou tu sit? Zacinam se bat aby to fakt neprerostlo, sice jsem jeste nevidel 2m automat ale i tak
Naposledy upravil hardteknos 06-06-2016 v 19:13 PM
2x tolik kdyby byl v zemi vic ti asi nereknu kazdopadne to mohlo byt hovado, vkratkym ne moc hlubokym kvetinaci to roste pomalu, koreny se otacia dou nahoru dokola, napicu, po jedine skusenosti kvetinac nikdy více, koreny potrebujou rust do hloubky aby je nic nezdrzovalo, zatim, typuju tak mozna 50-60 ? nevim jen sem se potreboval vykecat, je mi smutno
ps, proc kvetinace/pytle ve skleniku ?, zem chlape ZEM
Původní příspěvek od Alpinestars 2x tolik kdyby byl v zemi vic ti asi nereknu kazdopadne to mohlo byt hovado, vkratkym ne moc hlubokym kvetinaci to roste pomalu, koreny se otacia dou nahoru dokola, napicu, po jedine skusenosti kvetinac nikdy více, koreny potrebujou rust do hloubky aby je nic nezdrzovalo, zatim, typuju tak mozna 50-60 ? nevim jen sem se potreboval vykecat, je mi smutno
ps, proc kvetinace/pytle ve skleniku ?, zem chlape ZEM
Já také pěstuji v kýblech a nevidím na tom nic špatného. Vidím kolik tam mám lít vody, je to přemístitelné, lépe se to ošetřuje, atd. Nevím proč bych měl kopat díry do země a mít napevno ukotvené kytky. To je jako kdybys radil že hovada, co pěstují rajčata ve sklenících tak by také neměli používat nádoby ale měli by rozrýt podlahu a nasázet to do půdy pod skleníkem.
Já také pěstuji v kýblech a nevidím na tom nic špatného. Vidím kolik tam mám lít vody, je to přemístitelné, lépe se to ošetřuje, atd. Nevím proč bych měl kopat díry do země a mít napevno ukotvené kytky. To je jako kdybys radil že hovada, co pěstují rajčata ve sklenících tak by také neměli používat nádoby ale měli by rozrýt podlahu a nasázet to do půdy pod skleníkem.
Jasny vklidu, jen jsem nemel co hulit vecer tak jsem vymyslel todle , pokud mu to vyhovuje tak proti gustu zadny disputat, ale po tom co jsem vytal auto amnesii z kyblu tak nikdy vice, slo mi o to ze mohl mit vice rozrostle vetsi vynos a jestli jsou diry v zemi ve skleniku tak to prida jeste body navic, jen ma zkusenost, jen muj tip/postreh snad ste to nepochopily spatne pokud to tak sorac, nechtel jsem nikoho zbuzerovat, kazdopadne prales pekny to se musi nechat, nak jsem zapomel pochvalit