Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » jak se chovat, co dělat ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Dotaz jak se chovat, co dělat ??? Příspěvek č. 1

Dneska jsem při obhlídce políčka dostal pěknou stíhu. Jeliklož ho mám u obilí který JZDáci zrovna sklízí, tak jsem to jel zalejt a obhlídnout jestli mi to taky nepřejeli kombajnem. No naštěstí tam všechny byli, ALE: mám tam dvě malí políčka tak po 3 kytí a obě byli označený 2lPET flaškama od nějaký limonády. Takže si myslim že to někdo našel a označil. Jestli to pokosí nebo zklidí tak s tím nic nenadělám. Ale co kdyby to nějak sledovali a nedej bože mě tam chytili. Jaká je šance se z toho vylhat?? Už se to někomu z Vás stalo?? Co (by)jste dělali a jak to dopadlo ??? Fakt jsem vystíhovanej - to asi ten dnešní model Poraďte

--==@@ Welcome to reality @@==--

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 23-07-2003 v 22:38 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
satva
Stálý Člen

Karma uživatele satva - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

třeba si to označlili aby ti to nepřejeli kombajnem

Old Post 23-07-2003 v 22:51 PM
satva je offline   Profil uživatele satva   Find more posts by satva   Foto galerie člena satva   Click here to Send satva a Private Message   Add satva to your buddy list     Navštiv homepage uživatele satva! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tutti Frutti
~интернешонал~гровер~

Karma uživatele Tutti Frutti - 76% PěstitelskáKarma uživatele Tutti Frutti - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

No pride mi, ze ked ti to oznacili, uz o tom na 100% vedia, a je jedno ci hulici alebo nehulici. Drogu na poli si podla mna nikto nenecha rast, rovnako ako plevel. Preto si myslim ze je len otazkou casu, ked ti to niekto pokosi. Odporucam ti, aby si ich predbehol, hulenie to sice bude poslabsie ale aspon nieco.
Inak sledovat pole s troma rastlinami - na to sa ti podla mna kazdy vysere, ak to samozrejme nie su nejaki kilovi obri, takze skosit to mozes v klude. Ak sa chces citit bezpecnejsie, nabehni v noci (ale nesviet!). Je to samozrejme moj nazor, tak nie ze ma potom z basy budes lyncovat dopismi

kinda back

Old Post 23-07-2003 v 23:57 PM
Tutti Frutti je offline   Profil uživatele Tutti Frutti   Find more posts by Tutti Frutti   Foto galerie člena Tutti Frutti   Click here to Send Tutti Frutti a Private Message   Add Tutti Frutti to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

dával bych si majzla !

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 24-07-2003 v 08:25 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Co bych udělal ja:Normalka v noci,(když bude hnusny pocasy lepši) bych tam naběh a kytky přesadil někam jinam,stačí kousek,ale ne do pole!nekosil bych to,to je škoda.Už se mi takhle podařilo nějaký políčka zachránit.
Silně pochybuju ze to někdo sleduje nonstop.
Hodně štěstí!!

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 24-07-2003 v 13:22 PM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Karma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% PěstitelskáKarma uživatele Ibuprofen - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Já mám obavu že když to přesadím tak už se mi nechytnou a je po nich. Nebo se nechají přesazovat i teď ?? Ještě jsem to nezkoušel. Kytí už budou mít k metru vejšky

Old Post 24-07-2003 v 21:21 PM
Ibuprofen je offline   Profil uživatele Ibuprofen   Find more posts by Ibuprofen   Foto galerie člena Ibuprofen   Click here to Send Ibuprofen a Private Message   Add Ibuprofen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koles
teknokrat

Karma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% PěstitelskáKarma uživatele koles - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

přesaď je, ať máš klid... kytky jsou teď velký a silný - zvládnou to!

pře dvouma rokama jsem přesazoval celý políčko - asi 5 kytek, který už hustě kvetly. někdo mi je oštípal! všechny to přežily a byla to moje zatim nejlepší úroda.

pokud je budeš přesazovat, tak jim tak tejden dva dej zvláštní péči: hlavně hodně zalejvat (když nebude pršet) a třeba i trochu hnojiva.

držim palce a dej vědět!

Old Post 24-07-2003 v 21:28 PM
koles je offline   Profil uživatele koles   Find more posts by koles   Foto galerie člena koles   Click here to Send koles a Private Message   Add koles to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Hele uplně vklidu to přesaď,kytky toho snesou hodně,a i kdyby se ti nějaka nechytla,pořád lepší než kdyby jsi přišel o celý políčko.
Hlavně nepoškoď nějak moc kořeny,třeba to vem i s velkym balíkem hlíny.
Zdar

KABUTO

OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 25-07-2003 v 08:10 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ibuprofen
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

Tak jsem se rozhod na vaše doporučení že je holky přesadím.
Dám vědět jak to dopadlo. Díkes - když se zadaří udělám i nějaké los fotos

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 25-07-2003 v 09:14 AM
Ibuprofen
Stálý Člen

Příspěvek č. 10

Tak mi to ty hovada pokosili. Normálně tam najeli s traktorem co seče škarpy a všechno to vykosili. Asi přejdu na INDOOR - inspirován mobilní pěstírnou 70w.

Boglegum v bubláku
K2 a NEBULA pod 100W
konopná MAST
NEJ Vapík

Old Post 27-07-2003 v 21:52 PM
satva
Stálý Člen

Karma uživatele satva - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

hmm tak to je mi líto........bych to viděl na ten indor,taková uroda v lednu se šikne

Old Post 27-07-2003 v 22:37 PM
satva je offline   Profil uživatele satva   Find more posts by satva   Foto galerie člena satva   Click here to Send satva a Private Message   Add satva to your buddy list     Navštiv homepage uživatele satva! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Příspěvek č. 12

Škoda no,ja do polí už nedávám,protože si člověk nemůže být jistej kdy budou sklízet a tak.
Ale skříň je taky v poho,můžeš ject celej rok a máš to pořád před nosem.
Tak hodně úspěchů.

KABUTO

OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 28-07-2003 v 08:41 AM
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Přeju taky hodně úspěchů s těma in..., se potom pochlub

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 29-07-2003 v 05:42 AM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hightimes
Stálý Člen

Karma uživatele hightimes - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

ja myslím že mi taky na mí políčko někdo leze protože je to tam pěkně vyšlapaný a já chodím uplně jinou cestou a ke kytkám vedou i jiný cesty. jinak ty kytky sem měl uplně u sebe a ted sem je roztřídil na vic míst aby tam nebily tak namačkaný ted uz to není skoro vubec videt.

..:: this isn't drug, it's flower ::..

Old Post 01-08-2003 v 12:19 PM
hightimes je offline   Profil uživatele hightimes   Find more posts by hightimes   Foto galerie člena hightimes   Click here to Send hightimes a Private Message   Add hightimes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hightimes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jeckob
Stálý Člen

Karma uživatele Jeckob - 22% PěstitelskáKarma uživatele Jeckob - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

Ibuprofen, hele upřímnou soustrast.já asi budu mít stejný problém.Nebo spíš už mám, ae zatím to nikdo mepokosil.Kytky mám u jednoho pole no a to pole už je taky sklizené a kytky tam pořád sou.Probém je jinde.Jednou jsme je šli s kámošema wohlídnout a co se nestalo..........kolem nás prošli dva lidi.Jeden takovej škaredej a hnusnej tlustej dvoumetrovej cigán a s ním takový starší děda.A CO TEĎ? Kytky přesazovat nebudu, protože maj přes 2 metry a navíc.......kopat díry pro 20 kytek to je fakt dost práce.tak to nechávám náhodě.Prostě kdo si pro ně dřív příjde, jsou jeho.A já budu ten první........doufám

Old Post 03-08-2003 v 10:25 AM
Jeckob je offline   Profil uživatele Jeckob   Find more posts by Jeckob   Foto galerie člena Jeckob   Click here to Send Jeckob a Private Message   Add Jeckob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

Ja jsem přišel v so na poličko a co jsem nenašel:
3 zhruba 20cm pahíly místo krásnejch 2m afghanu!!!!
Ještě nekvetli,ale nechapu co to mohlo vokousat a sprostě sežrat.
Takže si z toho nic nedělej,nejsi sám komu to nevyšlo,
ještě že mám i jiný flíčky.
Zdar a sílu

KABUTO

OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 04-08-2003 v 15:39 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:37 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás