Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
taky na tom teď pracuju,kdyz vydržís, bude fotoserial.nicmene odkaz od Carlose byl inspiraci i pro me.Já budu dělat nádrž cca 70*70cm na 4 rostliny.Výšku zatím nevím,shanim vhodnou nádobu ,coz je docela oříšek
Já používám hnojiva od JIDB a ti uvádí třetinu dávky oproti hlíně, vychází mi EC 0,7-1,0 ale je to první kolo v bubbleru, celej růst jsem řešil vysoké pH, tak uvidim za 4týdny.
Jestli to chápu správně, tak chceš nádrž 90x90cm, což je při výšce 40cm spíš bazén přes 300 litrů. Ta výměna roztoku a čištění bude celkem dobrodružství, mokrý kořeny přece jen něco váží.
Takže myslíš spis je dat do jednotlivych kýblu to sem ze zacatku taky myslel asi to bude jednodušší v tom mas asi pravdu.
S pěstováním začínám a potreboval bych poradit spis s tema hodnotami Ph a Ec a jak je správně upravovat tak aby prckove hezky prospivaly otázek bych mel spoustu nevim ani kde mam začít
Do origo DWC od Neptune se vejde asi 15litrů a je to celkem makačka, blbě se to nosí a taky tu kytku musíš někam dát, ale jinak s tím taky moc zkušeností nemám. Jen můžu potvrdit, že sehnat nějakou vhodnou nádobu na homemade není snadný.
Původní příspěvek od murmur Do origo DWC od Neptune se vejde asi 15litrů a je to celkem makačka, blbě se to nosí a taky tu kytku musíš někam dát, ale jinak s tím taky moc zkušeností nemám. Jen můžu potvrdit, že sehnat nějakou vhodnou nádobu na homemade není snadný.
Kubajs9 - dnes jsem měnil roztok v bubbleru, starý měl EC 0,8 a pH 5,6 nový EC 1 a pH 5,5 všechno vypadá O.K. a snažím se to tak držet a furt to sleduju, teď 4t květu.