Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chtěl bych zdejší osazenstvo požádat o pomoc s výběrem LED panelu. Budu kupovat nový box 100x100x200cm.Chtěl bych na růst Led panel od firmy ledideal.cz LED grow panel 150W a na květ bych dal ten panel plus 2x150Watovej sodík co mám doma.Jde mi o to jestli se to dá skombinovat a co tomu řeknou moje holky v boxu. Děkuji všem.
Čo sa týka LED daj tam kludne aj vyššiu wattáž. Rastliny sa budú držať nižšie a viac korunatieť, čiže SCROG resp SOG je ideálna volba.
LED maju svoje výhody ale nie každý ich vie oceniť. Okrem toho na ebayi ich dnes kúpiš za pár tisic kč a aj keď je to zväčša Čína, fungujú.
No jo to se hezky řekne 300W LED,ale já taky peníze netisknu,mám pěstování jako koníčka, ten 300watovej panel stojí skoro 7000kč,proto jsem přemýšlel nad variantou 150W LED na růst a v květu tam nechat ten 150watovej panel a přidat 1x nebo 2x 150W sodíky z mojí staré skříně.Co vy na to?
Naposledy upravil flyfish215 24-11-2015 v 15:58 PM
Původní příspěvek od flyfish215 No jo to se hezky řekne 300W LED,ale já taky peníze netisknu,mám pěstování jako koníčka, ten 300watovej panel stojí skoro 7000kč,proto jsem přemýšlel nad variantou 150W LED na růst a v květu tam nechat ten 150watovej panel a přidat 1x nebo 2x 150W sodíky z mojí staré skříně.Co vy na to?
vypestuješ aj pod 50W led ufom čosi... zaleží na tebe čo od toho očakávaš
V současné době nemá cenu kupovat LED, až to bude levnější ok, ale ted určo ne. tady máš za 2700kč komplet 400w http://www.growshop.cz/katalog/deta...wer-spectre-hps . Rozhodně na tom budeš líp jak s tou LEDkou...
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Původní příspěvek od flyfish215 To kubok. Tohle mi vyrostlo pod 2x150w HPS,viz foto výše
áno ja som to pochopil, ale 150W sodík (HPS) má spotrebu skoro 200W, mal si tam dva čo dáva dokopy skoro 400W, pod 400W žiarovkou (spotreba tak 430W) vypestuješ dvojnásobok...
tuffgong1: ak ti ide o peniaze, led určite nie, ale má svoje výhody (nižšia teplota, rastliny sa menej ťahajú, viac rozťahujú, na rast je dokonalá na kvet je vhodná na bočné dosvecovanie, prípadne ak ideš s ledkou aj kvet tak určite SOG resp SCROG...
Mě nejde o peníze mě jde o krásu tvaru a aby moje holky měly jen to nejlepší,vždyť je to živý organismus,a když mu dáš co potřebuje tak se ti odvděčí krásným tvarem vrcholovky a výnosem.