Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
HELP ME !! :(
Uz sem zoufaly.. minuly rok to rostlo tak krasne a tedka to vyklicilo po 2 tydnech a to jen 1 z 20 seminek, vyrostlo nad hlinu a zastavilo se. Je tak uz 2 tydny a zaboha neroste,nechce se hnout. Nic. Zkousel sem vsechno,hledal sem na groweru.cz ale proste nic se nedeje. Nevite nekdo co s tim ?
Prikladam obrazek ve 2.tydnu venku (balkondoor)
A pritom sousedce podemnou to roste hezky,ale nejak ji to zloutne. Stejne si myslim ze ma technicke ;))
<<- Tak a ted obrazky ->>
PS:Sorry za kvalitu ale mel sem jenom mobil.
Je to subsrat s perlitem a problem je ze sem mel asi 50 seminek a vyklicili asi 3 a dalsi proste nemam a je uz i dost pozde .... Prece musi neco byt,nekdo musi mit nakou radu !!! Help mee.... to bych byl cely rok bez huleni ;(
Pokud ti z 50-ti vyklíčili tři a zasekli se a nerostou, tak fakt asi zasaď jiný - pozdě neni a semínka a řízky tu nabízí spousta lidí...
Zkus ty zaseklý přesadit do substrátu na výsev a množení.
1) preliti - hlina nesmi bejt bahno, koreny a klicici seminka musi mit moznost dychat
(todle bych videl jako nejpravdepodobnejsi)
2) blba hlina (spatne pH, nebo kdyz obsahuje naky svinstva). Ale substrat ze zahradnictvi + perlit by mel bejt OK.
3) shitovy seminka, to muze zpusobit tu spatno klicivost, ale tezko to zastaveni rustu... takze to asi ne
Ja klicim tak, ze necham seminka vyklicit na hajzlpapiru az vyliceny je soupnu do hliny. A snazim se zalejvat spis min nez vic - je fakt snadny to prelejt.
chobot : Dik za moznosti , ale todle vsecko sem vyloucil hned zezacatku takze nic z toho. Udelal sem PH test takovou soupravou vodicek na zahonky co mi dala babka a vyslo a si 6.8,dale - prelite to neni,a je to provzdusnene,ta hlina ma jen par cm do vysky pak to chci presadit.
Tak nic.
Ale zda se mi ze ted to zacalo zas trochu rust,tak pockam par dnu a dam vedet.
měl jsem ten samej problém vyřešil jsem to tak že jsem na kyti dal uřízlou pet lahev zevnitř jsem jí rosil každý rono a večer a taky jsem do ní občas dejchnul (aby tam byl oxid) za týden kytka byla opět zelená a rostla skvěle. tak to skus a uvidíš
OK> Current progress ---> Kyti je presazeno do finalniho kvetinace s extremne (az nelidsky) kvalitni hlinou s provzdusnenim perlitem,zalivano stridme a vystavovano slunci, a priklopeno flaskou.
Presazoval sem vcera vecer,rano to bylo lehnute ale jaxem prisel zeskoly tak v pohode,jen sem na to hodil flasku. Mam pocit ze to zas vyrostlo,ale je to stale nechutne male.... Diky a kdyby to nerostlo stale tak se ozvu.
kytka se mi zastavila v růstu, listy mi přijdou né moc zelený spíš žlutozelený a stonky u listů jsou sytě fialový ale ty mladý jsou ještě v pohodě nevíte někdo co s tím aby bylo vše OK?
kytka se mi zastavila v růstu, listy mi přijdou né moc zelený spíš žlutozelený a stonky u listů jsou sytě fialový ale ty mladý jsou ještě v pohodě nevíte někdo co s tím aby bylo vše OK?
Jinak jí pěstuju v kokosu viz. foto hnojím ji hnojkama Industrial v polovičních dávkách (grow, bloom, micro 2ml/5l vody) a ještě čas od času přidám do zálivky kysličník 30% asi 0,5ml/1l živného roztoku. pHčko zálivky upravuju na 6.0 a po víc než jednom týdnu ji proplachuju vodovodní vodou která má pH 7.0 a teplota v boxu je 28 stupňů pod lampou docela trochu víc no 35 stupňů.