Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím vás Přátelé,
po delší době jsem se rozhodl oprášit můj HomeMade boxík z minulého roku, nasadit větší Watáž a osvěžit si své znalosti a skušenosti co jsem za 8let pěstování nazbíral.
Rozměry Boxu: výška 70cm, šířka nahoře a dole 55cm v prostředku 70cm .
Rozměry V-ScrOGu: průměr 40cm výška 45cm.
Tímto prosím aby připomínky názory a dotazy byly pokud možno směřovány přes PM či Karmu. Vyvarujte se prosím komentům do Threadu tipu "hezky , budu sledovat, at se daří" a podobně
Jelikož byly krásně zakořeněné a vzrostlé hned jsem je lehce zapletl do sítě.
Další foto přihodím až bude startovat lampa
Edit.: málem bych zapoměl v boxu při sepnuté lampě je krásných 25°C a 58% vlhkost. V noci teplota 21,5°C a 70%vlhkost, takže cooltuba a Pc větrák fungují jak mají.
Teplota v místnosti je 21°C
Já si myslim že ti to ten větráček neuchladí čéče až to bude košatý. To vyzářené teplo bude škodit kytkám. 40cm průměr pletiva jedu taky a tenhle průměr se mi osvědčil. Tak ať to sviští ! Já bych tam dal s ohledem na finance euro 100mm. Má alespoň nějaký tlak a moc nehučí. Cena cca 250-300?
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
Čau no není to obič větrák je to z velkého nemocničního počítače co drží lidi při životě má docela sílu dostal sem ho od kamarádky co vyřazovala počítače z nemocnic.. lopatky větráku jsou jako 3x pc větráky na sobě... semtam to vycucává i suchý substrát musel jsem udělat více otvoru v boxu aby nebyl tak šílený podtlak Dík za radu ale zatím nechám co je ....
Ph je už v normálu a jde to vydět holky letí jako z vody.
hnojím z každou zálivkou tj. cca co druhý den.
Uvažoval jsem kdy bude ideální přepnout a zatím si nejsem jistý každopádně do poslední chvíle budu zapletat co to půjde.
snad za cca 15-20dnů budu přepínat a půjdou na květ.
teplota je 25°C den......22°C noc
vlhkost je 50% den.......65% noc
Ph držím na 5,5
Ec prozatím neměřím snad až v květu.
Další foto v sobotu 9.2.2013 snad už bude co fotit prozatím to nestojí zato.
Zítra to bude měsíc co svítím. Docela precizně zaplétám takže je tam spousta vrcholu a zatím to držím při zemi pomalu ale jistě to budu zdvihat alespoň do 3/4 sítě a potom přepnu na květ.
Tato technika mi přijde dost neefektivní pokud chce člověk výnos musí pořád zaplétat a dlouho držet na růstu. Snad výsledek bude stát zato.