Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PH5,5 je vhodne spis na hydro,na hlinu bych rekl ze je to trochu kysele.
EC:1,0 na takove prcky, to mas celkem odvahu .Ja bych daval tak kolem 0,5 kdyz jeste nemaj tak rozvinutej korenovej system.Ale jak tak koukam nejak jim to neva . Cekal bych ze pri Ph5,5 v kombinaci s EC1,0 v hline to ty kytky prismahne.At se dari.
PH5,5 je vhodne spis na hydro,na hlinu bych rekl ze je to trochu kysele.
EC:1,0 na takove prcky, to mas celkem odvahu .Ja bych daval tak kolem 0,5 kdyz jeste nemaj tak rozvinutej korenovej system.Ale jak tak koukam nejak jim to neva . Cekal bych ze pri Ph5,5 v kombinaci s EC1,0 v hline to ty kytky prismahne.At se dari.
Díky dík, a jaké myslíš že Ph je lepší? a co bych měl používat na jeho zvýšení?
... to EC mám od výrobce hnojiv, doporučuje 1,5-1,8 v období růstu podle mě je to moc, tak sem začal na 0,8 a postupně zvyšuju o 0,1 každý zalití =)
Pěkné sobotní střízlivění!
Mám tu další update a sním další malé změny.
Lehce sem zvýšil PH jeho hodnota je při zálivce na 6,5.
EC držím stále na 1. Jednoho dráčka (pravej horní) to lehounce přismahlo, dostal tudíž dnes jen čistou vodíčku o základním ec 0,25 aby se vzpamatoval.
GWS : 16 snů 18/6
ND & ZEN : 12 dnů
Critical: 8 dnů
Do boxu byla přidělána diamantová folie kvůli lepší odrazivost. Jeden Nepal dragon je lehce spálenej nízkou hodnotou PH. ale ostatním jak se zdá kyselá zálivka nevadila, ba naopak.
Po zastřižení kytičky košatěj a dělaj mi radost rostou fakt před očima
Už začínají vydávat i jejich typické aroma, asi budu muset nainstalovat pacháč =)
Autoflower, ten v tomkvětináčku ve mě budí rozporuplný pocity, nikdy sem se s tímdle kmenem nesetkal, chtěl sem to todíž vidět v praxi a můžu říct že nic moc. Normální rostlinky mi připadaj o dost živější, potentnější a hezčí
Ph držím okolo 6,5
EC stále na 1
18/6
GWS : 19 dní
ND & ZEN : 15 dní
critical: 11 dní
(spodní řada z leva : critical a 2* nepalese dragon
horní řada z leva : Great white shark, Zensesion,
vzádu se krří sweet skunk auto)
Zdrvíčko,
oběvil se první problémek ... máme tu 21/22 den 18ti hodinového cyklu, rostlinky jedou jak zběsilí =) jen jeden Nepalese Dragon je nějakej seklej... v posledním přípěvku je u něj teploměr (ty spodní kytka) ... od minule se ani malinko nehnula, naprostá stagnace růstu, objevuje se fialový žilkování u štopky listu myslel sem si že je to kvůli PH ale to by přece sejmulo i ty ostatní když maj stejnou zálivku a jsou stejně starý, ne?
Nevíte někdo co jí chudince je? a jak jí zachráním? :-)
Pak řeším další věc, kdy je mám přepnout na květ? rád bych z nich měl řádný stromečky
teplota : 24°C/den; 16°C/noc
vlhkost: 50-80%;
PH: 6,5
EC: doposud nepřekorčilo 1,1 u mladších 0,8 ... přemýšlím že další zálivka už půjde na 1,5 co vy na to?
Zdarec, nejlepší bude když tu postíženou kytku vytáhneš ven z boxu a uděláš foto , podle fotky ti možná někdo poradí co sní...
No s přepnutím si myslím že si ještě tak 1-2 týdny budeš muset počkat, záleží na genech co jedeš já je neznám tak skus pohledat tady na g jestli je někdo nejel, ohýbej a tvaruj ať vyplníš prostor...nech si dařit
Vše se dává do pořádku, snížil jsem vzdušnou vlhkost, na 30-40%. Rostlinky které v růstu stagnovaly se již daly do pohybu :-)
mám v plánu všechny rostlinky zahnout a vytvořit sea of green (na fotce ještě vidět není- až příště)
Ph držím stále na 6.
Ec jsem již začal zvyšovat, při první květové zálivce dostali 1,6
Ještě jednou dostanou stimulátor na kořeny a od příštího týdne přecházíme na Green Senzesion.
horní řada z leva : Great white shark, 2*Zensesion,
spodní řada z leva : nepalese dragon ,critical, nepalese dragon
Ahoj. Slušný mix . Měl bych trochu strach ztoho aby to šlo sklidit všechno najednou ,ale kdo se bojí nesmí do lesa jinak Zen. má rád hodně Ca a N Jedu to v powermix-u z prodejny co mám v podpisu a celou růstovou fázi bez hnojení a bez sebemenšího náznaku nedostatku živin. Kolem 30-35 dne květu jim dej trochu rustové složky a budeš je mít porát krásně zelené. Jinak nemám EC metr takže nevím kolik jsem jim solil ale až po druhé zálivce dvojitou dávkou bloomu a micra + doplnky (AH) byly vidět znaky přehnojení..ale jen na 2 slečnách ..ostatním to nějak zvláště nevadilo. jsou to hladovci ještě bych zapoměl že jsem vůbec neupravoval ph vody takže celou růstovou fázi dostavaly odstátou s ph 7. ať se daří . peace