Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všetkých pestovateľov konope . Chcem sa podeliť o svoj prvý AF grow tu na growere .
Odroda : Think Different
Flek : dobre preslnený flek v krikoch
Hlina: pôvodná zmiešaná zo substrátom + perlit
Hnojivo : rast
kvet
Začiatok klíčenia:
Semena som dal klíčiť pod vatové tampony po prasknutí som ich vložil priamo do hliny na určené miesto. Približne týždeň boli pod pet fľašami .
Fotky z klíčenia a začiatok rastu nemám.
Zdravím všetkých pestovateľov konope . Chcem sa podeliť o svoj prvý AF grow tu na growere .
Hnojivo : rast
kvet
Začiatok klíčenia:
Semena som dal klíčiť pod vatové tampony po prasknutí som ich vložil priamo do hliny na určené miesto. Približne týždeň boli pod pet fľašami .
Původní příspěvek od Ghāsa Zdravím všetkých pestovateľov konope . Chcem sa podeliť o svoj prvý AF grow tu na growere .
Hnojivo : rast biobizz grow
kvet biobizz bloom
Začiatok klíčenia:21.7.2012
Možno to tu nepatri ale mam tu nejaké fotky sušených listov virginskeho tabaku. tabak nie je môj ale od suseda , za dobre susedské vzťahy mi dal par listov.
Fotka : 1-2 asi mesiac sušene listy
Fotka: 3-4 výsledný produkt. cigarko na večer :-Q
Možno to tu nepatri ale mam tu nejaké fotky sušených listov virginskeho tabaku. tabak nie je môj ale od suseda , za dobre susedské vzťahy mi dal par listov.
Fotka : 1-2 asi mesiac sušene listy
Fotka: 3-4 výsledný produkt. cigarko na večer :-Q