Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute lidi, pěstuji venku už 10.den ( noname ), už 5 dní neni žádně sluníčko, pořád zataženo a prší :X. A předpověď hlásí samí přeháňky a bouřky .. Tak mě napadla taková věc, dát sazeničky do krabice, zevnitř vyplněnou alobalem. A dát do ní 2 svíčky a sazeničky, krabici jsem nechal pootevřenou aby tam šel kyslík a čersvej vzduch, a pořádně je zalil. Co vy na to ? Udělal sem chybu ? Potřebuju aby se mi aspoň trošku vytáhli. Má někdo s tímto způsobem nějaké zkušenosti ? Budu moc rád za všechny názory, díky moc )
Ve FAQ sem nic nenašel co by mi pomohlo .. SN!P3R : Je to muj první Out, já nevim, ale když bude pořád pršet tak mi nic nevyroste, tak mě napadlo tohle ..
Udelal si to dobre s tyma svíčkama už jenom pohřbi tie kýti..ale ne.......Je to jednoduchý ať chcije jak chcije aspom nemusiš běhat zalevat. vymdaj je s tych kvetinaču a šoupni ich rovno do hlinY ať im můžu volne rast koreny.. jo a daj na to PET lahev s dirama.. pak uvydiš jak porostou... a tuuu strašnou bednu smutku co si sestrojil pošli k světu..
Zatím grow
Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!
To jim raději udělej přístřešek ať na ně neprší. A že není sluníčko neznamená, že přes mraky toho dost neprojde. To by snad chcíplo všechno né? Fotosyntéza se probírala kdy?
Nevim,jestli síň slávy nebo zmaru..,ale je to fakt prdel,bolí mě z toho břicho..Ale je to taková rarita..svíčky,kahánky.. ,že někam by se to dát určitě mělo...Dlouho jsem se takhle nenasmál..,a ne nějak škodolibě,tohle je prostě dobrý a vejde to do dějin pěstování..