Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj ludia mam taky problem co sa mi stalo ako ze teraz fakt prvy krat a som dost mimo s toho ze tieto odrody nezacali kvitnut ani na 5 den prepnutia na 12 hod periodu den noc svietim na tom 150W Sodik flower
zeminu mam od plagronu. Kde moze byt chyba kitky su vysoke 27 CM foto na poziadanie ludia kde moze byt chyba ...omg help me ani jedna priskyrnica
no prave ze minule kolo do zadu somnu samec vyjebal tak som si povedal ze teraz uz nebude mat moznost original semena feminized od Nirvani som kupoval Ams je od green house seeds. na slovensku rezy nezozenies kvoli zelenym
takze dnes nemam nic na praci tak som sa rozhodol pofotit kazdu jednu krasavicu mam ich celkom 9 su dve druhy ams a ak48 kazdu jednu vyfotim celu hlavnu palicu a vrcholek .. snad najde sa niekto kto pomoze co sa tyka hnojivo mi dal znami lenze hacik je ten ze je to cocos A = B mam s toho zly pocit aby som daval cocos hnojivo do plagronu zeminy :/